kaju Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z d*py jak każdy fabryczny kredens:naughty: concert CD lepszy w odsłuchu:wink: czyli, jeśli zależy mi na dźwięku nie pchać sie w ori 2din? czy rns 2 ogarnia temat? Miałem concert poszedłem w RNS-D - niby tam troszkę lepiej, ale średnio, po przejściu na RNS-E BOSE mi nie wytrzymuje i głośniki zaczynają padać. Najpierw sub powiedział ciao ragazzi, a teraz przedni lewy w drzwiach zaczyna popierdywać przy niższych głośnościach.
WhyMe? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 z d*py jak każdy fabryczny kredens:naughty: concert CD lepszy w odsłuchu:wink: Dokładnie tak z d*py jak każdy fabryczny kredens:naughty: concert CD lepszy w odsłuchu:wink: czyli, jeśli zależy mi na dźwięku nie pchać sie w ori 2din? czy rns 2 ogarnia temat? Jak chcesz pograć to nie na symphony
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mefju, k**wa, w łeb Ci jebne jak przed wyjazdem nie ustawisz świateł.
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 lepień końcówkę, to będzie bardziej skuteczne
WhyMe? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mefju, k**wa, w łeb Ci jebne jak przed wyjazdem nie ustawisz świateł. Pojadę przez twoją wieś i będę świecił po domach
czorny_07 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z d*py jak każdy fabryczny kredens:naughty: concert CD lepszy w odsłuchu:wink: czyli, jeśli zależy mi na dźwięku nie pchać sie w ori 2din? czy rns 2 ogarnia temat? Miałem concert poszedłem w RNS-D - niby tam troszkę lepiej, ale średnio, po przejściu na RNS-E BOSE mi nie wytrzymuje i głośniki zaczynają padać. Najpierw sub powiedział ciao ragazzi, a teraz przedni lewy w drzwiach zaczyna popierdywać przy niższych głośnościach. mam dość rozbudowany wzmacniacz, przy RNS-E powinno elegancko hulać, tylko cenowo troche nie osiągalne
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z d*py jak każdy fabryczny kredens:naughty: concert CD lepszy w odsłuchu:wink: czyli, jeśli zależy mi na dźwięku nie pchać sie w ori 2din? czy rns 2 ogarnia temat? Miałem concert poszedłem w RNS-D - niby tam troszkę lepiej, ale średnio, po przejściu na RNS-E BOSE mi nie wytrzymuje i głośniki zaczynają padać. Najpierw sub powiedział ciao ragazzi, a teraz przedni lewy w drzwiach zaczyna popierdywać przy niższych głośnościach. mam dość rozbudowany wzmacniacz, przy RNS-E powinno elegancko hulać, tylko cenowo troche nie osiągalne Za 2 koła swoje oddam
czorny_07 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z d*py jak każdy fabryczny kredens:naughty: concert CD lepszy w odsłuchu:wink: czyli, jeśli zależy mi na dźwięku nie pchać sie w ori 2din? czy rns 2 ogarnia temat? Miałem concert poszedłem w RNS-D - niby tam troszkę lepiej, ale średnio, po przejściu na RNS-E BOSE mi nie wytrzymuje i głośniki zaczynają padać. Najpierw sub powiedział ciao ragazzi, a teraz przedni lewy w drzwiach zaczyna popierdywać przy niższych głośnościach. mam dość rozbudowany wzmacniacz, przy RNS-E powinno elegancko hulać, tylko cenowo troche nie osiągalne Za 2 koła swoje oddam jakbym miał 2k to bym się budował sprzęcik niczego sobie, ale wolalbym wydac te pieniądze na swapa:wink: narazie zostane przy moim pionierze, dość ładnie gra, ale nie pasuje ni dudu do środka
WhyMe? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi tak samo na razie starczy to co mam Przez 8 miesięcy nie miałem nic więc teraz i to cieszy
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi tak samo na razie starczy to co mam Przez 8 miesięcy nie miałem nic więc teraz i to cieszy To zbieraj hajs i bierz moje RNS-E
czorny_07 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi tak samo na razie starczy to co mam Przez 8 miesięcy nie miałem nic więc teraz i to cieszy To zbieraj hajs i bierz moje RNS-E a co wleci w to miejsce?
WhyMe? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi tak samo na razie starczy to co mam Przez 8 miesięcy nie miałem nic więc teraz i to cieszy To zbieraj hajs i bierz moje RNS-E No właśnie zastanawiał bym się nad jakąś jednostką typu co ma kowi. Żeby zapas był pod ewentualną zmianę nagłośnienia
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi tak samo na razie starczy to co mam Przez 8 miesięcy nie miałem nic więc teraz i to cieszy To zbieraj hajs i bierz moje RNS-E a co wleci w to miejsce? concert kaseciak
gucionexia Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja u siebie zaślepke zrobiłem z plastikowego szkiełka po starym podświetleniu szafek w kuchni, spiłowałem na gładko dolną część pomalowałem na czarno i przykleiłem klejem do metalu. Trzyma już 2 zimę. Nie przecieka? Moja zaślepka wygląda mniej więcej jak na zdjęciu poniżej. Idealnie zaskakuje a żeby mieć pewność że nie wypadnie to klejem na gorąco z drugiej strony zawalone jest i nie ma prawa wypaść http://www.motorstore.pl/img/c92c79c7411212634ed5ba38d13a546c.JPG Jest ok. Nawet raz skrobaczką dostała i ku memu zdumieniu nie oderwało jej.
WhyMe? Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Na dniach nowe gumy na tłumik bo stare obwisły i zmiana oleju na Motul 5W30
xxxSzYbAxxx Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 gdzie z tym śniegiem panie do środka, a gdzie gumofilce? :facepalm: FIS`a ogarnij bo krzyczy
WhyMe? Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 gdzie z tym śniegiem panie do środka, a gdzie gumofilce? :facepalm:FIS`a ogarnij bo krzyczy Dywaniki wywaliłem i czekam na gumowe Jak pomyślę o tym FISie to mi się odechciewa
czorny_07 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 masz gdzieś fotę z bliska tego licznika, chciałbym obadac te ringi:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi