Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tych listwach na pewno nie wyjdę :decayed: Jedna już odpadła :polew:

no to tym bardziej je wypierd.. :decayed: nowe kosztują chorę pieniądzę, a dziadostwa nie ma co hodować :wink:

Ale tam są te mocowania i trzeba je wywalić po czym pewno pomalować całe drzwi :decayed:

Trochę czasu to potrwa, bo na razie nie mam czasu :wink:

Boisz się kreski z Mefjem? :naughty::naughty:

Już nie:polew::polew: Pierwsze co robię to program:kox:

Opublikowano
Duds a ze mną się ustawisz?:decayed:

To zależy ile wyjdzie :whistling::grin::grin: Powiem szczerze, że seria d*py nie urywa :decayed: Może się muszę przyzwyczaić, bo zupełnie inna specyfika niż było u mnie :wink: Dół jest fajny, u góry trochę brakuje. W piątek robię logi i ślę do Spankiego, zobaczymy co powie.

Opublikowano
Mefju zrób jak kowi pomaluj drzwi tylko do listw to może ci lakiernik policzy jako dwoje drzwi.

Będziemy myśleć :wink:

---------- Post dopisany at 17:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:16 ----------

PUMA dzięki za kreski :naughty::naughty:

Opublikowano

a ty puma ze mna:naughty:

Opublikowano

a ty puma ze mna:naughty:

My pójdziemy :naughty:

Opublikowano

Mefju zostaw sobie te 15" w razie W zawsze się mogą przydać:decayed:

Opublikowano

Mefju fajne alu masz;) jakie to masz 18?

Opublikowano

Mam takie na sprzedaż jak chcesz, bo muszę kupić z innym rozstawem :naughty:

Opublikowano
Mefju zostaw sobie te 15" w razie W zawsze się mogą przydać:decayed:

Okej okej :polew::polew:

RS6 :wink:

---------- Post dopisany 12-02-2013 at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany 05-02-2013 at 18:08 ----------

Tak panowie myślałem na pomalowaniem auta dipem jak Qwerty robił. Ogólnie lakieru nie mam w za dobrym stanie, w słońcu widać jak poprzedni właściciel uczył się malować. Koncepcja jest taka :naughty:

8069181074_9616b2a6d6_b.jpg

Jakieś uwagi ewentualnie propozycje. I tak będę musiał malować zderzak z przodu bo chciałbym S4. Zderzak tył również by był do malowania, tak samo progi S4 które chcę zrobić i do tego dochodzi prawe nadkole. To czemu za jednym razem nie zrobić wszystkiego?

Opublikowano

Plan zacny. Zobaczymy Mateusz co z tego wyjdzie. W sprawach dipu pisz do Vario:hi:

Opublikowano
a jak chcesz zrobić połysk dipem?:naughty:

No jak to michał? Polerke zrobi:decayed: RS`y B5 to nawet w podkładzie jajca urywają:jerk:

Opublikowano

gosciu u mnie w miescie ma jakies zamienniki tych listw na drzwi plastikowe musze zobaczyc czy to jest cos warte

Opublikowano
gosciu u mnie w miescie ma jakies zamienniki tych listw na drzwi plastikowe musze zobaczyc czy to jest cos warte

Wyyebać w uj te listwy dziękuję dobranoc :hi:

Opublikowano

u siebie dawno bym to zrobil ale zabawy tyle i czasu brak zeby ciac spawac malowac. 95 rocznik mial zajebiaszczo :grin:

Opublikowano

No jak to michał? Polerke zrobi:decayed:

to chyba nawet Vario będzie zaskoczony:decayed:

Opublikowano

No jak to michał? Polerke zrobi:decayed:

to chyba nawet Vario będzie zaskoczony:decayed:

"Jeśli czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie - przyjdzie i to zrobi" :decayed::decayed::decayed::decayed:

by Poranek kojota :guma:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...