slo Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 NAJPIERW GLEBA I KOŁO ! Wszystko jest Jak oceniacie te lampy? Gdzie? :D Lampy mi obojętne są
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Koła leżą w garażu i czekają na sezon. Teraz chodzi mi o lampy tylko nie dostałem żadnej konkretnej odpowiedzi
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 sporo tych czerwonych lampek się robi na najbliższy sezon
radimm Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 sporo tych czerwonych lampek się robi na najbliższy sezon Junior trzeba bedzie koncepcje zmienić, jak tak dalej pójdzie
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 sporo tych czerwonych lampek się robi na najbliższy sezon Junior trzeba bedzie koncepcje zmienić, jak tak dalej pójdzie nie ma ciekawych opcji na przeróbkę poliftów poza oklejeniem na czerwono wsteka ja na początku miałem u siebie całą lampę na czarno oklejoną z wyciętym wstecznym, tak jak na poniższym VT: :facepalm::facepalm::facepalm:
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Jestem ciekawy jak to na żywo będzie wyglądać. Bo prawdopodobnie uda mi się takie lampy ogarnąć ale ori USA
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 było takie coś jak ori lampy USA na tył do Avanta (fabrycznie całe czerwone)? nie wydaje mi się
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 było takie coś jak ori lampy USA na tył do Avanta (fabrycznie całe czerwone)? nie wydaje mi się Kaju ma takie ale z przedlifta
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 było takie coś jak ori lampy USA na tył do Avanta (fabrycznie całe czerwone)? nie wydaje mi się Kaju ma takie ale z przedlifta ale nie są całe czerwone fabrycznie, na pierwszy rzut oka niczym się nie różnią od eu
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 było takie coś jak ori lampy USA na tył do Avanta (fabrycznie całe czerwone)? nie wydaje mi się Kaju ma takie ale z przedlifta ale nie są całe czerwone fabrycznie, na pierwszy rzut oka niczym się nie różnią od eu No właśnie on ma chyba ori
jihaad Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 sporo tych czerwonych lampek się robi na najbliższy sezon Junior trzeba bedzie koncepcje zmienić, jak tak dalej pójdzie nie ma ciekawych opcji na przeróbkę poliftów poza oklejeniem na czerwono wsteka Mnie sie podoba koncepcja vw polo 99-01. Kilka cienkich czerwonych pasków na wtecznym, ale nie przepuszczajacych światła z lampy. Lampa jest dzięki temu praktycznie czerwona, a wsteczny świeci biało.
Olaf Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 konkretne masz to autko z totalnego przed lifta jest 100% polift
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Bruno dobrze kombinujesz konkretne masz to autko z totalnego przed lifta jest 100% polift Do polifta to wiele brakuje
kaju Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja mam ori USA ale przedlifty. Poliftów szukałem, odpuściłem temat, z czarnym autem przedlifty dobrze się mienią a teraz są w LEDach ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- było takie coś jak ori lampy USA na tył do Avanta (fabrycznie całe czerwone)? nie wydaje mi się Kaju ma takie ale z przedlifta ale nie są całe czerwone fabrycznie, na pierwszy rzut oka niczym się nie różnią od eu Różnią. W pozycji masz z boku kwadracik jako obrys dodatkowo, czego nie ma w europejczykach, a no i EU mają h*jowy różowy kierunek a ja mam czerwony
WhyMe? Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 No tak jak myślałem. Karol jak ci się to widzi?
Polko_V Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 sporo tych czerwonych lampek się robi na najbliższy sezon Junior trzeba bedzie koncepcje zmienić, jak tak dalej pójdzie nie ma ciekawych opcji na przeróbkę poliftów poza oklejeniem na czerwono wsteka Mnie sie podoba koncepcja vw polo 99-01. Kilka cienkich czerwonych pasków na wtecznym, ale nie przepuszczajacych światła z lampy. Lampa jest dzięki temu praktycznie czerwona, a wsteczny świeci biało. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/VW_Polo_III_2._Facelift_rear.JPG curva Polo mojej ŻOnki identyko:shock3:
junior_tdi Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Różnią. W pozycji masz z boku kwadracik jako obrys dodatkowo, czego nie ma w europejczykach, a no i EU mają h*jowy różowy kierunek a ja mam czerwony Taaaaakie buty
WhyMe? Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Panowie jestem na etapie zakupu dystansów. Na tył 15mm a na przód 10mm. Takie coś będzie dobre? DYSTANSE 15MM AUDI, MERCEDES 66,5mm 5X112 + ŚRUBY (3031800923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Problem z tym że 10mm jest ciężko cokolwiek na allegro znaleźć. Gdzie takowe dostanę?
kaju Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Te z linka nie pasują +1. Centrujący musisz mieć 57,1mm bodajże.
Rekomendowane odpowiedzi