Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 To kolega zainteresowany czy nie? ---------- Post added 13-04-2012 at 00:58 ---------- Previous post was 12-04-2012 at 23:03 ---------- Panowie proszę o szybką radę czy się opłaca kupić te lampy? http://allegro.pl/audi-a4-b5-lift-lampy-reflektory-przod-nowe-okazja-i2269026304.html jak Depo to bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Może jednak jeszcze zaczekam i kupię oryginały i przerobić na bixa, fakt co fakt nie ma się co śpieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ty w sumie mieszkasz dość blisko mnie Trzeba się kiedyś ustawić Lampy to priorytet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ty w sumie mieszkasz dość blisko mnie Trzeba się kiedyś ustawić Lampy to priorytet. mogłeś na spota ostatnio wpadnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dość blisko to znaczy 60km Jakbyście coś w Oleśnie kiedyś organizowali to chętnie podjadę Aktualnie to i tak jestem w szpitalu, więc d*pa Ale przez to przynajmniej opisałem dziś po krótce swoje a4:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 lepiej nowe depo kupić niż 10 letnie używki valeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 lepiej nowe depo kupić niż 10 letnie używki valeo z jednej strony tak, ale z drugiej strony w DEPO może pojawić się trzęsąca soczewka. Chociaż taki problem to nie problem. Osobiście drugi raz wybrałbym DEPO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nic się nie trzęsie, pewnie po dziurach ciągle jeździli i im się trzęsło:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nic się nie trzęsie, pewnie po dziurach ciągle jeździli i im się trzęsło:decayed: a u mnie się trzęsie... Będę musiał rozklejać chyba, że ogarnę to bez rozklejania. Dobra koniec OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Na razie i tak brak funduszy. Więc będę polował za radiem bo resztę sprzętu mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja wybrałbym lampy.. Zwłaszcza, jeśli za te 300 zł to DEPO. Twój wóz, zrobisz jak będziesz uważał Ale lampy liftowe robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Radio nie zając, szukaj poliftow ładny ten Twój Avancior, wyposazenie niezle, a kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Co za lans wieczorami w piątek na mieście:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A tam lans od razu, od fryzjera wracałem Na na ul. Mickiewicza dopiero się kapłem że to ty, bo ten twój ksenon ładnie oślepia Ps. Lewy postój ci nie pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzisiaj działał coś wariuje ostatnio. Mój XENON:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Masz oryginał czy jakiś allegrowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ori BiXenon mam zmieniłem soczewki na soczewki z A6 C6 jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 To dziwne że coś mu świruje, po prostu auto się rozpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A co niby u mnie świruje? Że żarówka postojowa coś styku nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kolego bierz odrazu od Gwertego lampki na Bixie, bo po co dwa razy sie w koszt pakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi