radimm Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ładnie lecisz z koksem wrzuć jakąś fotkę z profila żeby obejmowało tył i przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ładnie lecisz z koksem wrzuć jakąś fotkę z profila żeby obejmowało tył i przód na spokojnie ogarnę sesję za mniej więcej tydzień jak ogarnę wszystko ---------- Post dopisany 01-06-2012 at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany 31-05-2012 at 22:16 ---------- Wreszcie kubły w domu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 skrec jeszcze gwint nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 skrec jeszcze gwint nizej Niestety to nie gwint To tylko springi -30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 uparli się z tym gwintem ale oponki to masz baloniaste 205/50/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dzisiaj sobie ogarnąłem przeguby, a wieczorkiem kolejny STAGE - wymiana odmy i krućca od płynu chłodzącego. Jutro poprawiam wydech i od środy rezam BOSE, 2din i wkładam kubły ---------- Post dopisany 05-06-2012 at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2012 at 15:00 ---------- Odmę i kruciec wczoraj o 22 ogarniałem i zrobiłem Dzisiaj jak pogoda się poprawi to robię wydech i wreszcie się wezmę za środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 co z wydechem poprawiasz? Wybij sobie katalizator, gdy już go ściągniesz, turbo będzie miało lżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 co z wydechem poprawiasz? Wybij sobie katalizator, gdy już go ściągniesz, turbo będzie miało lżej nie czytasz dokładnie dawno już wybity A muszę poprawić, bo właśnie po wybiciu źle skręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 aaaa dałem d.upy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Uje.bany jak nie wiem co, ale takie jedno foto na szybko, żeby nie było tu takiej ciszy No i te kubełki moje kochane Na zdjęciach wyglądają nie na brudne, a na upier...lone Ale są czyściutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick3006 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 widzę z opisu, że masz zrobionego virusa. Gdzie robiłeś program? (chyba, że już był zrobiony jak kupiłeś) Jaka była moc przed virusem i jaką masz teraz? Pytam, bo przymierzam się do zrobienia virusa w tym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Virusa robiłem u kolegi, spisuje się świetnie, wystrojony na +/- 140km, miałem mierzyć Kpowerem, ale jakoś mi się nie chciało.. Przed chipem wydmuchał 118km. Dzisiaj zabrałem się ostro do roboty :naughty: Już jutro może uda się zamontować BOSE, 2din i kubły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ale rozpierdziel a BOSE masz z b5 seryjne ?? bo jak tak to nie lepiej ci było jakieś nagłośnienie kupić bo na nich szału nie ma . Ja mam seryjnie założone jest oke ale pewnie by co lepszego można zalożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ale rozpierdziel a BOSE masz z b5 seryjne ?? bo jak tak to nie lepiej ci było jakieś nagłośnienie kupić bo na nich szału nie ma . Ja mam seryjnie założone jest oke ale pewnie by co lepszego można zalożyć. tak ori, tyle, że z sedana. Mam za free z anglika, więc nie wybrzydzam Na pewno zagra lepiej niż nokia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 ale sajgon powodzenia w rzeźbieniu audio ja właśnie też próbuje uruchomić tylni sub + głośniki więc bagażnik wygląda podobnie P.s jak się dobrać żeby zdjąć tylne boczki drzwi? Bo nie chce czegoś upierd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz85 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 A no to chyba że tak jak za free :] to można zakładać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ładny masz rozpierdol we wnetrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ale sajgon powodzenia w rzeźbieniu audio ja właśnie też próbuje uruchomić tylni sub + głośniki więc bagażnik wygląda podobnie P.s jak się dobrać żeby zdjąć tylne boczki drzwi? Bo nie chce czegoś upierd... dwie śrubki po bokach, śrubka w korbotroniku i śrubka za plastikiem wypełniajacym rączke i szarpiesz do góry troche tu sie dzieje:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 no troszkę się dzieje Pojawiają się kolejne fundusze, więc dalej będę działał, ale po tym zrobię trochę przerwy. Jadę się zaraz przejechać, może wreszcie to pojedzie. W końcu parę kilogramów mniej :polew: ---------- Post dopisany 20-06-2012 at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany 16-06-2012 at 11:04 ---------- Powolutku, powolutku prace dobiegają końca. Mam mało czasu, bo inaczej już wszystko byłoby zrobione Teraz zastanawiam się już nad felgami 18", ale sam nie wiem czy mi to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 RS6 wsadź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi