podsi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 NO JA DOPIERO Z KCH WYJADE PO 13 ALE DOJADE MYSLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepalek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 wypijcie i moje zdrowie :twisted: udanej imprezy :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 hejka.własnie pisze z Wiselki.Jest cool zaraz wyjezdzamy na rynek eksponowac swoje furaki.Necik kazdy ma u siebie w pokoju Załujcie ze was tu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfuta Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja żałuję - bardzo ! Panowie i Panie ! co z Wami ? od 13,51 nie dajecie żadnego znaku życia, pozamykali Was we więźniu za jazde po wypiciu OWOCOWEGO CZARU ? :biggrin: -------- o fotki prosimy ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 fotki sa w osobnym temacie http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=7408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 wlasnie dmuchalem w alkomat Zdenia i wyszło 1,2 promila.Kurcze cos za mało.ide sie napic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 wlasnie dmuchalem w alkomat Zdenia i wyszło 1,2 promila.Kurcze cos za mało.ide sie napic Ha ha ha , dobre Rzućcie jakies fotki please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 wlasnie dmuchalem w alkomat Zdenia i wyszło 1,2 promila.Kurcze cos za mało.ide sie napic :biggrin: daj oniakowi niech dmuchnie pewnie ze 2 promile posiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ono ma HI :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ha ha ha , dobre Rzućcie jakies fotki please Popieram jak najbardziej pomysl...zapodajcie jakies fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podsi Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 imprezka poprostu za***ista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 godzina 02.25.czuje sie zmeczony i pijany,ale daje rade,kurcze ale mnie leb napier...... :twisted: [ Dodano: 04-03-2007, 08:14 ] własnie sie obudzilem i patrze za okno a tu mila niespodzianka.Sniegiem napierdzila rowno.Wspolczuje tym co maja daleka droge :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 widze że balet niezły , no to się troche poślizgacie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid835 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Panowie u gorach śnieżek pada .a ja po urodzinkach już w domku szkoda że to tak krotko trwało. U nas na śląsku słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Naprawde było warto być na urodzinkach !! Załuje tylko że nie mogłem być przez 3 dni ale i tak jak na jeden dzień spoko sie bawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jesli ktos ma jakies zdj. to prosimy sie nimi pochwalic :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Jak zmniejsze rozmiar zdjęć to moge wyslać bo jak narazie to maja po 3,5MB wiec troszke by sie wysyłało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 powiem jedno.Było za***iście!!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Rex i potrenuj ping ponga hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Wróciłem jakby kto pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi