Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przelot w A4 B5 1.9 TDI - opinie, dyskusje i efekty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie brzmi jak na diesla :wink:

Opublikowano

pokaz foto jak wyglada twoj tlumik od dolu

ja znalazlem ostanio firme nazywaja jest mg motorsport i tez robia cos podobnego

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ----------

pokaz foto jak wyglada twoj tlumik od dolu

ja znalazlem ostanio firme nazywaja jest mg motorsport i tez robia cos podobnego

Opublikowano

od dolu wyglada tak samo jak od gory na aukcji masz foto

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
bardzo ci to buczy?
Opublikowano

A AFN z wywalonym katem, suszarką AWX będzie jakoś fajnie pracował na przelocie? czy szkoda pary? :decayed:

Opublikowano
bardzo ci to buczy?

w aucie jest cicho,jak depne wtedy cos sie odezwie,ale ogolnie to jest to czego oczekiwalem.

Opublikowano

Czy jest duża różnica między wywaleniem samego kata, a zrobieniem przelotu...mówię o odczuwanym przyroście mocy. Dzieki.

Opublikowano
Czy jest duża różnica między wywaleniem samego kata, a zrobieniem przelotu...mówię o odczuwanym przyroście mocy. Dzieki.
nie ma żadnej
Opublikowano

Więc pewnie tylko trochę głośniej...

Opublikowano

Hmm sam bym musial sie nad takims czyms zastanowic:)

Opublikowano

Ja w niedalekiej przyszłości żegnam się z katem:)

Opublikowano

ale jak robimy przelot to już lepiej robić większej średnicy niż ori wydech mamy. Wtedy pewnie jakas różnica jest miedzy przelotem a wywaleniem tylko kata

Opublikowano

ogolnie przyjelo sie ze seryjny wydech starcza na 200ps,ale roznica na przelocie bez kata jest odczuwalna,przy wiekszej turbinie ma to sens,jest lepsza reakcja na gaz.

Opublikowano

A jeżeli chodzi o wywalenie kata i wspawanie rurki, to taki mały modzik chyba wychodzi na 0 z kosztami?:naughty:

Opublikowano
A jeżeli chodzi o wywalenie kata i wspawanie rurki, to taki mały modzik chyba wychodzi na 0 z kosztami?:naughty:

Zostanie nawet na dobra flaszke :decayed:

Opublikowano

zalezy gdzie,ale zazwyczaj 70zl biora

Opublikowano

Jeśli samochód ma przebieg ponad 200-250k km, a ma na pewno to warto wyrzucić katalizator. I tak nie spełnia swojej roli.

Wcale nie jest głośniej (zresztą jakie to ma znaczenie w sieczkarni), tylko turbinę ładnie słychać.

Odczucia przyrostu mocy to dość subiektywna sprawa. Jak ktoś miał zapchany katalizator to wzrost odczuje na pewno.

Opublikowano

przy 200-250 nie bedzie zapchany, ja wywalałem przy 270 i odziwo był sprawny:wink: po wycieciu fajna kreche zostawi sie na ulicy po pierwszym przeciągu:decayed:

Opublikowano
Cofka z turbo:decayed: jak ja lubie ten dzwiek w waskich uliczkach albo na parkingach podziemnych :jerk:

JAK UZYSKAĆ TEN EFEKT COFKI? :decayed: