AD4M Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Siemano Podzielę się fotkami mojego golasa. Tak wyglądał w momencie zakupu: Jakiś czas później na 16": Obecnie na 17" Dunlop Sp Sport9000 225/45r17 z pomalowanymi plastikami, wydechami od 1.8T Quattro, dokładką zderzaka i HID 6000K: Co w przyszłości? Jeśli nie sprzedam auta to zewnętrzny S-line :gwizdanie: Środek jest seria. Pozdrawiam
Tytus Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Piękna A4-ka, gratuluje , widzę że zmiany idą w dobrym kierunku, też właśnie myślałem o wydechu z 1.8T i zderzakach s-line
carnivore1 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 No ładna ładna, ten czarny lakier wygląda jak nówka, fajnie błyszczy... a mam pytanie co do wydechu, to są ori od 1.8T? bo jakies takie grubasy troche sie wydają i dosyc daleko wystają za zderzak...
Tas2die4 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 A ja chetnie bym zapytal ile Cie wynioslo przerobienie wydechu?? Mozesz odpowiedz na PW
Wąski Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Piękny lakier :th: czarny to czarny :th: polecam S-line w środku :th:
alvaro Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 jest piękna :th: tylko ciut wysoko stoi, pomyśl o lekkiej glebie no i pokarz środek
Reggi Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Ładna sztuka :th: No i piękny kolorek ..zaminy na plus
AD4M Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 Dzięki za komentarze Nie udało się wygrać aukcji z Camry więc zostaję póki co przy A4. Pozdrawiam Was
lkowol Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Bardzo fajna A4-ka. Super sie prezentuje :th: Gratulacje :th:
HiRide Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Ladne autko bo delikatnie upiekszone super sa te wydechy podwojne z tylu :kox:coraz bardziej na to choruje te u ciebie chyba troche zabardzo wystaja za zderzak ale to juz wazne zeby tobie sie podobalo. Napisz czy jest jakas roznica w budowie tego ukladu wydechowego pomiedzy 2.5 tdi a 1.8 turbo? tzn srednica rur i budowa tlumikow taka sama jest ? Odkad ciales uklad i zakladales nowy?
AD4M Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 Ladne autko bo delikatnie upiekszone super sa te wydechy podwojne z tylu :kox:coraz bardziej na to choruje te u ciebie chyba troche zabardzo wystaja za zderzak ale to juz wazne zeby tobie sie podobalo. Napisz czy jest jakas roznica w budowie tego ukladu wydechowego pomiedzy 2.5 tdi a 1.8 turbo? tzn srednica rur i budowa tlumikow taka sama jest ? Odkad ciales uklad i zakladales nowy? Końcówki wystają ok 1,5cm w stosunku do oryginału. Nie wiem jak w przypadku 2.5 tdi Q ale w 1.9 tdi układ składa się z jednej rury, która ma większą średnicę niż te w 1.8T Q. Z tym ,że w 1.8t rury są dwie. Tłumików nie prułem więc nie wiem jak są zbudowane... Rozgałęzienie na dwa wydechy mam za środkowym tłumikiem (za ostatnim wieszakiem układu). W tym temacie są skany z etki: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t28559.0.html;highlight=etk+wydechy
HiRide Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 dzieki a jak jest teraz z glosnoscia calego ukladu?Zmienilo sie cos ?Spalanie i osiagi pozostaly te same ?
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Ad4M furka fajna ale moim zdaniem koncówki troszke za daleko wypusciles
AD4M Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 dzieki a jak jest teraz z glosnoscia calego ukladu?Zmienilo sie cos ?Spalanie i osiagi pozostaly te same ? Osiągi to trzeba by sprawdzić na hamowni. Osobiście nie wyczułem zmian (w spalaniu tym bardziej) Z pozycji kierowcy dźwięk bez zmian. Jedynie na zewnątrz, stojąc przy samych wydechach, jest minimalna różnica. :th:
Cuber Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 Furka naprawdę ładnie sie prezentuje, jednak nie podobają mi sie wydechy ze tak daleko wystają no i końcówki powinny byc sciete ( tak jak w ori ) wtedy by dużo ładniej to wyglądało ( przynajmniej takie jest moje zdanie ) ale z drugiej strony wazne ze Tobie sie podoba, przydała by Ci sie jeszcze lekka gelba bo dosc wysoko stoi. Zmiany jak najbardziej OK :th: ps. pochwal sie jeszcze środkiem :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 jednak nie podobają mi sie wydechy ze tak daleko wystają no i końcówki powinny byc sciete ( tak jak w ori ) wtedy by dużo ładniej to wyglądało ( przynajmniej takie jest moje zdanie ) nie tylko Twoim
Rekomendowane odpowiedzi