Fr0styyy. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Strasznie mnie irytują te skrzypiące plastiki w środku samochodu. Najgorzej to skrzypi ten tunel środkowy :F Da się coś zrobić, żeby to nie skrzypiało? Jakaś gąbka, wygłuszenie tego czymś?
daniel40 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Powiem tak, Audi zadbało dość dobrze o to aby żaden plastik nie skrzypiał. Ale jeśli tak się dzieje to możesz na łączeniach plastikowych elementów przykleić taśmę z jakby to nazwać filcem. AUDI wszędzie takową taśmę daje.
Fr0styyy. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Może zadbało, może nie... To po prostu cholernie skrzypi na dziurach i wybojach :/ Jest gdzieś jakiś tut jak rozebrać ten tunel środkowy?
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 w dziale warsztat znajdziesz opis jak to rozebrać chyba w temacie o zakładaniu RNS'a
Fr0styyy. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kurde nie mogę tego znaleźć... W temacie o RNSe jest tylko jak to zamontować i tyle, o rozbieranie tunelu środkowego nic nie ma :E? To z B5 jest, w B6 tak samo zamontowane? Cały ten panel chcę zdemontować aż do tyłu.
sasza Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 w b6 konsola środkowa i tunel między fotelami to zintegrowana całość, jednak demontuje się podobnie
Onkel Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przód pod zaślepkami masz śrubki, ściągasz ramkę biegów i odkręcasz popielarke. Tam masz jeszcze dwie śrubki. Wyciągasz tylną popielarki i odkręcasz 3 śrubki. Wyciągasz radio, kilamtronik i tam masz też śrubki po bokach.
Fr0styyy. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ramkę zmiany biegów podważyć, czy jak?
Onkel Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 :facepalm:Zapomniałem. No to nie pamiętam ale przeszukaj warsztat tam byl opis jak rozebrać.
Fr0styyy. Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dobra rozbebeszyłem cały środek, teraz potrzebuję tylko taśmy filcowej i będzie ciszaa <3
Rekomendowane odpowiedzi