Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Większe tylne hamulce do B5 (nie S4 mała niespoodzianka dla posiadaczy aut z quattro)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze nie wrzuciles jeszcze foty z tarcza 245mm

wyszło by ładne porównanie :decayed:

Mogles dac lepszy klocek

Opublikowano

poszukam jeszcze bo kilka zrobiłem ale robota tak szła ,że o foto się nie myślało :doh::whistling::wink:

..................

..................

imag2886.jpg

tarcza 256 i stare jarzmo bez klocka....... PT

tarcza 269 i nowe jarzmo z klockiem ...... LT

imag28931.jpg

Opublikowano

Arturoo i jak wrażenia po zmianie ?? U mnie leży już taki zestaw na tył 269mm tyle że ja będę przechodził z 245/10. Te dystanse o których piszesz to rozumiem że podkładki pod jarzmo ??

Opublikowano
  • Autor

Miedzy jarzmo a zwrotnice

Opublikowano

wrażenia....hmmmm...jakby d*pa przysiadała przy spowalnianiu....ale pewnie za kilka dni jak to się podociera to będzie można coś więcej powiedzieć :wink:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Pawel_M , Ty powinieneś zdecydowanie lepiej odczuć zmianę....24 mm więcej na tyle do tego wentylowane zamiast litych :wink: będzie :good:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że mój tył to tylko z nazwy układ hamulcowy :facepalm: to na pewno poczuję różnicę :grin: A tak na marginesie ma ktoś numery katalogowe pełnego zestawu do regeneracji tylnego zacisku z poliftowego S4 ?

Osłony pod tarcze 269mm podpasują od A8 bo pod moje fabryczne osłony będą za małe.....

Opublikowano
  • Autor
Biorąc pod uwagę że mój tył to tylko z nazwy układ hamulcowy :facepalm: to na pewno poczuję różnicę :grin: A tak na marginesie ma ktoś numery katalogowe pełnego zestawu do regeneracji tylnego zacisku z poliftowego S4 ?

tylko AutoFren, ori niedostepne

mały wewnętrzny oring tylko ori, podróba cieknie

Opublikowano

Znalazłem tylko zestaw 4D0698671 i ten jest niedostępny ?? O którym oringu piszesz bo etka go chyba nie podaje albo ja źle patrzę...

Opublikowano
  • Autor

a sssrrrrrryyyyy :facepalm:

ori kupisz oczywiscie w ASO ale cena nieziemska

mi chodziło o oryginał TRW dostepny np w ICarsie

mówiłem o małym oringu wewnatrz zacisku

Opublikowano

Paweł jak chcesz osłony to puść na pw adres do wysyłki ,a browara kiedyś postawisz :wink:

Opublikowano
Paweł jak chcesz osłony to puść na pw adres do wysyłki ,a browara kiedyś postawisz :wink:

Dzięki za propozycję ale jeżeli osłony podejdą z A8 to takowe na stanie posiadam, dostałem w gratisie przy zakupie jarzm :wink:

Opublikowano
  • Autor

Art, w takim razie ja je wezme

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ok

---------- Post dopisany 07-07-2013 at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2013 at 18:42 ----------

odgrzeję...gdyby ktoś szukał kompleciku 269 do założenia to mój jest do nabycia :wink:

Opublikowano

Ok

---------- Post dopisany 07-07-2013 at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2013 at 18:42 ----------

odgrzeję...gdyby ktoś szukał kompleciku 269 do założenia to mój jest do nabycia :wink:

Przecież ja to miałem zabrać tyle że przez telefon powiedziałeś ze ktoś od Ciebie z okolicy jest tym zainteresowany i w razie co miałeś się odezwać.. :whistling: nadal jestem zainteresowany, chyba że się cena zmieniła.... :grin:

Opublikowano

Czy felga 16" wyda pod tarcze 269mm?

Opublikowano
Czy felga 16" wyda pod tarcze 269mm?

U mnie 16" wchodzi pod tą tarczę....

Opublikowano
  • Autor

Wchodzi max 288/12 mm pod 16" na tyle.

Opublikowano

Ok

Przecież ja to miałem zabrać tyle że przez telefon powiedziałeś ze ktoś od Ciebie z okolicy jest tym zainteresowany i w razie co miałeś się odezwać.. :whistling: nadal jestem zainteresowany, chyba że się cena zmieniła.... :grin:

Poszło pw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy przy hamulcach 312/269 w 1.8T jest sens bawić się serwem i pompą hamulcową od S4 ??

Opublikowano
  • Autor

Zawsze jest sens, pompa ma wieksza srednice.