Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Większe tylne hamulce do B5 (nie S4 mała niespoodzianka dla posiadaczy aut z quattro)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Arturo Ty tych hebli troche przełozyłes, niechciało by Ci sie czasem zrobić jakeigoś FAQ co i jak w Q, co by Dev wrzucił w pierwszy post:naughty:

Problemem jest to że nikt nie chce się dzielić wiedzą na ten temat :wink:

zagraniczne fora maja wszystko, w wolnej chwili zrobie jakieś zestawienie w takim razie, na bazie tej stronki i paru innych do których sie dokopałem:whistling:

Umbaumanahmen

Opublikowano
Arturo Ty tych hebli troche przełozyłes, niechciało by Ci sie czasem zrobić jakeigoś FAQ co i jak w Q, co by Dev wrzucił w pierwszy post:naughty:

nie patrz na to w ten sposób :wink:.......nie chciałbym wrzucać nie precyzyjnych info...........

....co do tematu rzuconego przez Kowiego ...to np.w d2 było kilka wysokości tarcz i nie chciałbym wprowadzić w błąd...pamiętam ,że nie była to 54 na pewno....tylko 46 lub 47 mm :whistling:...kilka różnych dystansów było dopasowywanych...kombinacje alpejskie....jednym słowem....

a ludzie przeważnie chcą mieć p&p...i nie chcą się bawić w rzeźbę/modelarstwo...etcetera ...etcetera :grin:

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

a no więc właśnie....to jest to o czym mówiłem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jasne, nikt nie chce sie dzielic...

Nie chce wskazywac paluchem kto pierwszy z płaczem do mnie dzwoni jak mu sie cos zesra z hamulcami...

Opublikowano

Jasne, nikt nie chce sie dzielic...

Nie chce wskazywac paluchem kto pierwszy z płaczem do mnie dzwoni jak mu sie cos zesra z hamulcami...

Nie mówię o Tobie. Ty dzwonisz w nocy żebym Ci zaśpiewał kołysankę bo nie możesz spac :grin:

Opublikowano

heble 300mm tyl z s4 b6 do a4 b5 q tarcza 300mm z s4 b6,jarzmo z s4 b6,zacisk z rs6 c5,rs4 b7,phaeton,klocek z s4 b6...adapter 4mm odsuwajace jarzmo od zwrotnicy bo tarcza jest za plytka...i montujemy....oczywiscie dochodzi rzezba linki recznego bo za krotka...tak mam u siebie

Opublikowano

Co wymysliles z linkami? Pytam bo będę miał ten sam problem przy 288x12 na tyle

Opublikowano

Może sie okazać ,że .....nie będziesz miał takiego problemu i Ci styknie linki tak jak mi ;)

wysłane z one v :)

Opublikowano

nie ,kupilem linki z rs4 bo i tak musialem zmienic bo obie mialem urwane

Opublikowano

w s4 i a4 linki mialy dlugosc 1775, w rs4 1850, a w ATE zamienniku maja 1812 wiec jakby co trzeba bedzie kupic te od ATE i powinny byc ok

Opublikowano
w s4 i a4 linki mialy dlugosc 1775, w rs4 1850, a w ATE zamienniku maja 1812 wiec jakby co trzeba bedzie kupic te od ATE i powinny byc ok

Najpierw przymierz nowe heble ;) ...potem będziesz sie zastanawiał ile zaoszczędzone albo ile trza dołożyć ....;)

Opublikowano

ide pisac ogloszenie do dzialu kup :)

Opublikowano

to ate robi linki do rs4? jak szukalem zaden sklep niemial kupilem ori na GETEM.PL

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

oczywiscie druga opcja 300mm ---to zacisk s4 b5,klocki i jarzmo s4 b5,tarcza z s4 b6 i adapter od sida lub home made,ale w 90proc.przypadkow ludzie tez mieli problemy z linka,bo byla za krotka no i klocek nie sciera calej powierzchni tarczy bo jest za maly

Opublikowano

A po co taka kombinatoryka.....??????

Nie lepiej ori zestaw na tył z s4 b6/7 ?

Opublikowano

ja biore pod uwage tez ceny tarcz, takie 300mm na tyl to pewnie z 5 stow za pare

bede szukal uzywek 288x12 i stocze je do 10mm tak aby byly wymiarowo jak ori tarcze 245x10 zeby wszystko w ori zacisk ladnie weszlo

Opublikowano
  • Autor

Piotrek, kup przednie 288/15 z a4b5

Przetocz i wrzucaj pod zaciski z b7

Opublikowano

Nie mam kasiuty żeby nowe zaciski kupować, będę regenerowal stare i wio

---------- Post dopisany 26-10-2013 at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany 25-10-2013 at 21:51 ----------

Kolejne pytanie, da radę spasowac osłony od czegoś żeby zakryly 288mm na tyle w b5?

Opublikowano
A po co taka kombinatoryka.....??????

Nie lepiej ori zestaw na tył z s4 b6/7 ?

bo zestaw z s4 b6 jest ciezko dostepny i w uzywce chodzi za 1500zl, taniej jest skompletowac 300mm na zacisku z paethona i nowym jazmie z s4 b6

---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

drugie pyt. zestaw do a6 c5 gdzie wys. tarczy jest 64mm co tu zapodac :kwasny: wiekszosc tarcz nawet z a8 to wys.54mm

Opublikowano
  • Autor

Za 1500 to sprzedam Ci na nowych czesciach :grin:

Opublikowano
Za 1500 to sprzedam Ci na nowych czesciach :grin:

pioteros....bierz.....:wink:

Opublikowano

tyle to ja zarabiam na miesiac ;D