Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Większe tylne hamulce do B5 (nie S4 mała niespoodzianka dla posiadaczy aut z quattro)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na mnie ta zmiana nie zrobila prawie w ogole wrazenia :) moze mam kiepskie opony dlatego ale mimo wszystko po glowe chodzą mi ciagle adaptery i zaciski 4tłoki od Bosxtera pod jakas tarcze co się schowa w 16 cali np. 320mm, do tego na tył 88 lub 300mm, przewody w oplocie i bedzie git

przy przejściu z 288->312 mała różnica była...zdecydowanie się zmieniło przy 312->321 z s4 ,teraz wpadnie 345 ,a na tył 269 ;)

To u mnie dopiero docierają się 312 mm przód :decayed:

A już jestem zadowolony , bo przy 288 nie docierało mi całych tarcz, teraz bierze mi całe tarcze i jestem na chwilę obecną zadowolony :)

Ale za chwilę pewnie się przyzwyczaję i będzie mało.

Gdyby nie trzeba było wywalać zwrotnicy i wahacza to bym na pewno poszedł od razu w 320 /321 mm co by w zimowe koła 16 cali wlazło.

Opublikowano

na 320 nie wchodza 16ki, albo inaczej mało która pasuje:wink:

Opublikowano
na 320 nie wchodza 16ki, albo inaczej mało która pasuje:wink:

No własnie , ja mam te ORI Audi felgi na zime. I teraz na 312 mm tarczy luzu tam jest kilka mm , a zacisk z naklejanym wyważeniem mija się może na 3 mm. Ale może zacisk pod 320 nie jest taki "garbaty" i wejdzie ?

Opublikowano

zaciski z S4 z tarcza 321mm wchodza w wiele felg 16 cali z ET35... wiec to nie problem :)

Opublikowano

czyli w mało felg od audi:wink: ale są na styk:decayed:

Opublikowano

byle biedrony je mieszcza wiec nie jest zle :)

Opublikowano

chodziło mi o to że mało która felga ori Audi w 16tce ma et35:decayed:

Opublikowano

wiem, ori owszem ale jest duzo alternatyw w kazdym badz razie, a ET35 jest niemalze idealne do B5, wiec poprawia sie i wyglad auta i funkcjonalnosc z okazji pomieszczenia hebli :)

Opublikowano

jak ktos chce 300mm na tyl to napewno linka rs4 lub przedluzenie tarcze i klocki s4 b6,zacisk tu jest pole do popisu bo rs4 b7 sa ok wiec i pewnie rs6 c5,phaeton i a8/s8 na tym samym zacisku i jarzma od s4 b6 do dostania w IC i mamy 300mm na zacisku z rs4 i jarzmie z s4 i wtedy klocek bierze cala powierzchnia nie jak w przypadku s4 b5 ze zostawia rant

Opublikowano

Jeśli moge tak na marginesie wciąć się :) Jarzmo i łoże do a4 b5 pasuje P&P od a6 c4 :) mowa jest o przodzie :)

Opublikowano
Jeśli moge tak na marginesie wciąć się :) Jarzmo i łoże do a4 b5 pasuje P&P od a6 c4 :) mowa jest o przodzie :)

ale od jakiego silnika, bo tam jest duzo 288 chociazby w 2,5TDI:whistling:

Opublikowano

2.8 V6 30v:) średnica 26x288 :)

Opublikowano
2.8 V6 30v:) średnica 26x288 :)

25x288 jak juz, ale w ogole co to wnosi do tematu?:) wiadomo ze pasuje bo to te same zaciski i rozstaw srub w zwrotnicy :)

w temacie mowa jest o tyle glownie

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

osony/blachy tylnych tarcz 312 od RS4B5 kosztuja ponad 400zł/szt w ASO lol :D a juz myslalem ze znajde cos zeby oslonic tarcze 300mm na tyle

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

a do S4 B6 na tarcze 300x22mm niecałe 70zł/sztuka ale te nie podejda chyba do b5?

Opublikowano
  • Autor
jarzma od s4 b6 do dostania w IC

zapomnij :facepalm::facepalm::facepalm: 2 miesiace czekam juz na 10 kpl, min jeden dla Ciebie

Opublikowano
jarzma od s4 b6 do dostania w IC

zapomnij :facepalm::facepalm::facepalm: 2 miesiace czekam juz na 10 kpl, min jeden dla Ciebie

ale kupiles wczesniej :grin: dzieki za pamiec,ciekawe czego taka ujnia z tym

Opublikowano

jaki jest rozstaw srub jarzma u nas w b5 q?

Opublikowano
  • Autor

Taki sam jak w osce.... :decayed:

Opublikowano

Dzięki co ja bym bez ciebie zrobił :P

Opublikowano
  • Autor

Piotr, chyba 91 lub 92 ale nie pamietam z bani

wieczorem zmierze to Ci napisze

Opublikowano

No to super jakbyś znalazł chwile, tam jest śruba na m6 z tyłu? Ampol