szczawik Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 fajny kolorek, robi robote, do calosci by sie przydaly czarne lampy na przodzie:wink:
fantowski Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 dzięki za opinie Tymczasem, jako że coś tam było słońca w sobotę udało się umyć auto, przelecieć cleanerem i nałożyć wosk, efekt mnie zadowolił i chwilę później zaczęło padać Sprawca zamieszania - jak najbardziej polecam, zapach chemicznej truskawki, łatwość polerowania i można nakładać rekoma [jak ktoś lubi] lub aplikatorem, w moim odczuciu stawiam go obok zymol carbon'a http://imageshack.us/a/img33/9303/img2532nk.jpg Efekt : D http://imageshack.us/a/img853/1160/img2527s.jpg W niedługim czasie będe miał sesyjkę to się pochwalę i dam up, doszedł ponoć najlepszy mod do wnętrza kocurek
miedzikos Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 To odświeżmy trochę temacik Na początek pochwalę się że wleciało w końcu RNS-e - odrazu lepiej wygląda we wnętrzu, kiera założona, nowa gałka i podłączone podświetlenie kratek, kubka i wizytownika. Z zewnątrz wleciała dokładka od cupry i ledy podświetlenia tablicy Trochę fotek: Aktualne wnętrze: I trochę fotek z zewnątrz: I mam dylemat czy dawać bixy [dla ciemnego środka] czy zostawić te. W tym problem że z bixem będzie wg mnie za ciemno z przodu, a tak xenon jakoś się odróżnia od czarnych detali Plany na lato: -ogarnąć carbon w środku - wyciągnąć regulacje gwintu z tyłu aby urwać jeszcze z pół centa - i nadal szukam foteli w białej skórze ... Coś na pewno jeszcze wpadnie ale co to sam nie wiem.
Młody_drog Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 piękna!!! :slina: Na czym ją posadziłeś?
miedzikos Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Dzięki, siedzi na fk highsport, przód można dać jeszcze niżej [zostało sporo gwintu], ale z tyłu skończyła mi się regulacja, jak wyrzucę kontrę to uda się zejść jeszcze lepiej i w tedy przód siądzie odpowiednio Planuje dać tył 0,5-1cm ,a przód 0,5cm Link do całej galerii [ pare fot których niechciało mi się wrzucać na forum ] IMG 2578 A4 B6 Miedzik - 2k13 Photo album by Miedzikos Pozdr
Młody_drog Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Ahhh ta kiera jest bjutiful! Na codzień jeździsz bez rejki?
Fr0styyy. Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Rezaj bixy. Czarny, czerwony i chrom to kupa, za to czarny i czerwony
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Widziałem na żywo jeszcze przed obecnymi zmianami - i też wyglądało super. Największą robotę robi ten cholery odcień lakieru Koniecznie listwy do kompletu załóż
miedzikos Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Ahhh ta kiera jest bjutiful! Na codzień jeździsz bez rejki? Wiadomo kiera wymiata "ze skóry bobra" w końcu rejka zdjęta niestety tylko do zdjęć, za dużo latam autem aby sobie na taki komfort [także psychiczny jakkolwiek to zabrzmi hehe] pozwolić. Bart-s, jakoś nie mogę się wybrać na spot zawsze coś wypadnie, ale postaram się wpaść
Bart-S Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Ahhh ta kiera jest bjutiful! Na codzień jeździsz bez rejki? Wiadomo kiera wymiata "ze skóry bobra" w końcu rejka zdjęta niestety tylko do zdjęć, za dużo latam autem aby sobie na taki komfort [także psychiczny jakkolwiek to zabrzmi hehe] pozwolić. Bart-s, jakoś nie mogę się wybrać na spot zawsze coś wypadnie, ale postaram się wpaść Maciej - spota to nie było w Poznaniu od czasu jak ostatni raz wpadłeś
miedzikos Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 haha widzisz... to właśnie dlatego że mnie nie było pogoda fajna więc coś trzeba by zrobić
P-U-M-A Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Bardzo ładny jest ten kolor. Świetnie się prezentuje:wink:
badboy Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 żaden dylemat, tylko dawaj bixy ani się nie zastanawiaj. Kolor urywa suty
Reggi Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 jak patrzę na czerwone b6 to od razu kojarzy mi się..
Młody_drog Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Auto Roba Godwina z UK Kolega bierze od niego teraz te felgi złote roti
Rekomendowane odpowiedzi