Sensei Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) wszystko zależy od twojego wyposażenia, czy masz grzane fotele, czy Start/Stop mam spryski w zderzaku, start stop, grzane fotele. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez adkowski 1
jaczek7 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 wszystko zależy od twojego wyposażenia, czy masz grzane fotele, czy Start/Stop mam spryski w zderzaku, start stop, grzane fotele. masz spryski a nie masz bixenona ??
wrclaguna Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 z literka D nie pasuje do polifta .
qubiak1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam. Poszukuje kogoś w woj. Dolnośląskim, Wielkopolskim lub Lubuskim, kto pomogłby mi w podłączeniu i przekodowaniu w VCDS lamp LED. Oczywiście za zapłatą Mój nr tel 669 095 085.
wrclaguna Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam. Poszukuje kogoś w woj. Dolnośląskim, Wielkopolskim lub Lubuskim, kto pomogłby mi w podłączeniu i przekodowaniu w VCDS lamp LED. Oczywiście za zapłatą Mój nr tel 669 095 085. Dzwon do Patryka to ci ogarnie ===> http://allegro.pl/sklep/34525176_vag-audi-service
Sensei Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Ok finał. Rocznik 2012 POLIFT /START STOP/GRZANE FOTELE / PAKIET OŚWIETLENIA QQ1 / PARKTRONIK TYŁ / SPRYSKI /. Adaptacja potrzebna + CP ASO. Wszystko + Bixy działają na sterowniku 8K0907063DH. A więc polecam go wszystkim posiadaczom poliftów. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez adkowski
jaczek7 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jeszcze jak byś się pochwalił czy działa Tobie autopziomowanie, a jeśli tak to jak to się koduje na tym sterowniku był bym bardzo wdzięczny
Sensei Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jeszcze jak byś się pochwalił czy działa Tobie autopziomowanie, a jeśli tak to jak to się koduje na tym sterowniku był bym bardzo wdzięczny Nie robiłem autopoziomowania. Nie mam gratów.
Dikson Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Napisze ktos rozpiskę jak piny z wtyki zwykłych lamp poprzecinał do wtyczki 14 pin? Kto wie jaki nr ma pompka do zbiornika płynu spryskiwaczy do bixa? z literka D nie pasuje do polifta . Dlaczego z literka D nie pasuje do polifta ? Ma przecież obsługę xenon.
wrclaguna Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Napisze ktos rozpiskę jak piny z wtyki zwykłych lamp poprzecinał do wtyczki 14 pin? Kto wie jaki nr ma pompka do zbiornika płynu spryskiwaczy do bixa? z literka D nie pasuje do polifta . Dlaczego z literka D nie pasuje do polifta ? Ma przecież obsługę xenon. xenon.........xenonem ale nie obsługuje np. elektrycznego wspomagania ktory jest w polifcie
mar-m1 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Grzesiu, ja w poprzedniej B8 zakładałem elektryczne wspomaganie na sterowniku z literką D i nie podpinałem nić do MCE Napisze ktos rozpiskę jak piny z wtyki zwykłych lamp poprzecinał do wtyczki 14 pin?Kto wie jaki nr ma pompka do zbiornika płynu spryskiwaczy do bixa? z literka D nie pasuje do polifta . Dlaczego z literka D nie pasuje do polifta ? Ma przecież obsługę xenon. Tu nie chodzi raczej o wspomaganie bo jest to osobny sterownik, tylko o resztę - trzeba posprawdzać na schematach wszystkie piny, pamiętajmy że MCE polift jest bardziej rozbudowany ( między innymi obsługuje poziomowanie i PDC ), a poza tym może być problem z komunikacją z innymi steroenikami np.Klimatronikiem Edytowane 5 Marca 2015 przez mar-m1
wrclaguna Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Własnie boje sie o komunikacje i błedy w sterownikach
dzg Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Panowie jaki ma nr kostka 14 pinowa do podłączenia Bi xenonu ? przeczytałem cały temat ale nie znalazłem
Góral65 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Panowie jaki ma nr kostka 14 pinowa do podłączenia Bi xenonu ? przeczytałem cały temat ale nie znalazłem 1J0973737
Dikson Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Ktos wyjaśni czy trzeba przy zmianie wyłącznika na auto coś w kibelkach przekładać? Zrobiony xenon polift zamontowany czujnik zmierzchu deszczu ochrona ściągnięta. Spryski działają wszystko git zero błędów na zegarach. Ale jak daje wyłącznik na auto to nie zapala sie sam xenon w ciemnościach orać coming home nie działa. Zakodowane w MCE coming living i nie wiem o co kaman?
dzg Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Panowie studiowałem temat ale jasno nie jest napisane, Jeśli nie montuje samo poziomowania to nie podpinam pinów 1-3 ? Czyli nie mam regulacji nad lampami ? Czy jest jakiś Patent ? Edytowane 17 Marca 2015 przez dzg
jacob1990 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Witam. Mam pytanie. Kupiłem a4 b8 z wstępną przekładką na biksenon( bez poziomowani). Na zgaszonym silniku pozycja 0 na włączniku = wszystko zgaszone, ale na odpalonym świecą same LEDy jasno bez podświetlenia liczników, jaśniej niż w pozycji świateł postojowych. W pozycji AUTO przerzuca ładnie po zmroku na biksenon i przy kierunkowskazie słabnie LED. Czy to jest prawidłowe zachowanie, że na odpalonym w pozycji 0 świecą jasno? AAA... i nie zawsze,raz na tydzień wyskoczy komunikat o lewej żaróweczce przód ale po ponownym odpaleniu zanika. Oraz pytanie, czy skoro już tyle funkcjonuje na tym sterowniku to jaki koszt byłby dokończenia i dołożenia spryskiwaczy? Czy wymiana zderzaka wystarczy sama nakładka,( http://allegro.pl/audi-a4-b8-zderzak-przod-8k0807437a-i5054931646.html) a pod nią już można standardowo spryskiwacze zamontować? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Witam. Mam pytanie. Kupiłem a4 b8 z wstępną przekładką na biksenon( bez poziomowani). Na zgaszonym silniku pozycja 0 na włączniku = wszystko zgaszone, ale na odpalonym świecą same LEDy jasno bez podświetlenia liczników, jaśniej niż w pozycji świateł postojowych. W pozycji AUTO przerzuca ładnie po zmroku na biksenon i przy kierunkowskazie słabnie LED. Czy to jest prawidłowe zachowanie, że na odpalonym w pozycji 0 świecą jasno? AAA... i nie zawsze,raz na tydzień wyskoczy komunikat o lewej żaróweczce przód ale po ponownym odpaleniu zanika. Oraz pytanie, czy skoro już tyle funkcjonuje na tym sterowniku to jaki koszt byłby dokończenia i dołożenia spryskiwaczy? Czy wymiana zderzaka wystarczy sama nakładka,( http://allegro.pl/audi-a4-b8-zderzak-przod-8k0807437a-i5054931646.html) a pod nią już można standardowo spryskiwacze zamontować? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam co do spryskiwaczy to już wiem, wystarczy zderzak mocowanie sprysków będzie. Będzie widać gdzie spokojnie puścić przewody i wężyki aby sie nie przecierały i nie przeszkadzały? jak dostać się do zbiorniczka najprościej celem montażu pompki, aby nie narobić szkód?
Hohe Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Spryski są mocowane w ślizgach lamp. Odpowidzi na swoje pytania znajdziesz w elsie.
andynl Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 co do spryskiwaczy to już wiem, wystarczy zderzak mocowanie sprysków będzie Tak jak napisał Hohe zderzak nie posiada mocowania sprysków, tam są tylko klapki które otwiera sam sprysk gdy się wysuwa, reszta siedzi w ślizgach
Dikson Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 co do spryskiwaczy to już wiem, wystarczy zderzak mocowanie sprysków będzie Tak jak napisał Hohe zderzak nie posiada mocowania sprysków, tam są tylko klapki które otwiera sam sprysk gdy się wysuwa, reszta siedzi w ślizgach To ja nawet nie wiedziałem, w polifcie dysze spryskow sa mocowane do zderzaka.
Rekomendowane odpowiedzi