Kshyhu87 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Vario masz PD w sprayu 400ml czarny mat? Potrzebuje puszkę
variocustoms Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Trzeba czytać dostawa PlastiDip 6-7 maja, nie ma w Pl towaru bo się wysprzedał a importer dał ciała i jest miesiąc obsuwy :/ Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Kshyhu87 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jak możesz to podaj cene z kosztami wysyłki może byc na PW
variocustoms Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 69,90 za spray + ok 17 za wysyłkę DPD Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
niewek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ile trzeba by było na pomalowanie wszystkich dokładek w A4 B6? Dokładki przód i tył seria, boczne s-line. Kolor: czarny mat. ?
variocustoms Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odradzałbym malowanie dokładek, można uszkodzić na krawężniku Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Kazik123 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 vario RAL 7004+10-15% czarnego 1litr na 4fele troche mało a przy okazji czym wytrzec dipa z opon bo miałem mało czasu i opon nie zabezpieczyłem i mało dipa miałem żeby grubiej dać na samą opone, bo zawsze lepiej zdjać
niewek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Odradzałbym malowanie dokładek, można uszkodzić na krawężnikuVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM Mimo wszystko zaryzykuję. Ile by było trzeba tego specyfiku?
variocustoms Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 @kazik, 1 litrem to chyba McGyver by ogarnął, zmyj to zmywaczem silikonu na szmatce, trochę zabawy będzie @niewek19, żeby wyszło na cacy to 2-3 litry, czyli 5-7 puszek, ale może przesadzam
Chuck Norris Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Kupiłem z oszczędności i ciekawości PlastiLaka, różnicy co do PlastiDipa nie widzę kompletnie. Moim zdaniem powierzchnia po malowaniu PlastiLakiem jest bardziej gładka od powierchni po dipie. Nie wiem jak z wydajnością, ale tym się nie sugeruje, bo malowanie jest moją słabą stroną . Oczywiście malowane z puszki, a nie pistoletem .
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Poczekaj z 2 miesiące i się pochwal ile zeszło Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Chuck Norris Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Poczekaj z 2 miesiące i się pochwal ile zeszło Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM No napisze napewno Vario . Narazie jest od 3 dni i się trzyma . Zobaczymy co to warte jest .
Kazik123 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 @kazik, 1 litrem to chyba McGyver by ogarnął, zmyj to zmywaczem silikonu na szmatce, trochę zabawy będzie @niewek19, żeby wyszło na cacy to 2-3 litry, czyli 5-7 puszek, ale może przesadzam wcześniej dawałem stratcha i taśma delphina i było git, do taśmy dałem grubsza warstwe i ładnie odszedł w sumie zeszło mid dłużej mycie od samego malowania vario co do 1litra to zalezy czym sie maluje bo ja używam takiego sprzetu w firmie a przy okazji do dipa do niego mam pistolet sata hvlp i dysza 1,4 minus taki ze zawsze troche dipa zostaje w węzu i pojemniku ale znów plus ze dip to jednoskałdnik i zawsze można dac to na podkład taki ukałd z wezem 5mb jak dla mnie jest bardziej poreczny od wagnera elek. tylko kompresor musi byc spory bo powietrza troche idzie
variocustoms Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 do felg 1,4 jest w miarę ok ale dysza większa daje ładniejszą powłokę, ja mam jeden HVLP 1,5 a drugi 2,1 mm no i odkurzacz Bosch'a
Kazik123 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 do felg 1,4 jest w miarę ok ale dysza większa daje ładniejszą powłokę, ja mam jeden HVLP 1,5 a drugi 2,1 mm no i odkurzacz Bosch'a jak dałem wieksze ciśninienie na zbiornik i wieksza ilośc dipa to było za grubo przy zbiorniku powietrze pcha lakier/dipa do pistoletu na poczatku to zalałem, dip az pływał
niewek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 @kazik, 1 litrem to chyba McGyver by ogarnął, zmyj to zmywaczem silikonu na szmatce, trochę zabawy będzie @niewek19, żeby wyszło na cacy to 2-3 litry, czyli 5-7 puszek, ale może przesadzam W takim razie kiedy można składać zamówienia i ile by to wyszło za taką ilość? Wziąłbym 7 puszek
szczawik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 czajcie to: Low Car Scene: fosforyzujący VW Golf 7 - Adrenaline Motorsport będzie kolejny hicior:decayed:
Buba Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W biedronce jest pistolet do malowania jakby ktoś chciał budżetowo się pobawić dipem Biedronka - Artykuły przemysłowe
variocustoms Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Niewek po długim weekendzie Szczawik, z tego co wiem to ten golf jest oklejony folią Buba, nie rób sobie "jaj" z tym pistoletem Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
szczawik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 tak tak to folia 3M, ciekawie to wygląda w nocy... jak wielka tarcza od zegara:wink:
Rekomendowane odpowiedzi