eu4yaon Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 jak by wiecej osób bralo to ja też się podepne pod kupno. na próbe mazne dach albo mache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Line-x to jest tez inny patent, szkoda tylko ze po pomalowaniu wyglada jak 'baranek', wiec raczej nadaje sie na podwozie albo jakies terenowki, ale ma za***iste wlasciwosci: LINE-X Poliuretanowe warstwy ochronne Mythbusters Bedlam-Proof Bedliner - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Line-x ma kosmos ceny, robiłem poli w maszynie i wyszło 450 ojro za samą podłogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleend Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ja jestem chętny... potrzebowalbym: 4 puchy białe na felgi + (nie wiem ile puszek) ale chcialem pomalowac dokładki w czarny mat || Audi a4 B6 2002r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Malował już ktoś coś? Bo temat ucichł... Wysłane za pomocą TapaTalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 poczytaj strony wczesniej sa zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Spokojnie śledzę temat od samego początku :-) chodzilo mi o jakieś nowe "projekty" Wysłane za pomocą TapaTalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To ile by za puche z tej Ameryki wyszło? jak rozsądna cena to ja bym 2 wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Zamowie na probe spray zrobie lusterka i zobacze i jak fajnie wyjdzie to bym byl chetny na pomalowanie calego auta. Na oficjalnej stronie usa pisze ze3 galony na cale auto. Troche duzo... w pl pisza ze galon wystarczy. Teraz nie wiem... w GB za 75 funtow 5 litrow. Ale przesylka 33 funty do polski;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Zamówiłem dziś puszkę w sprayu w tygodniu będę malował ramki wokół szyb na czarno... Zobaczymy co z tego wyjdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 No ale to jest to samo co z firmy foliatec...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 lusterka masz na 1 albo 2 stronie pomalowane wszystko kwesia umiejetnosci "malarskich" i zalezy jak grubo pomalujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ale maluje sie tak samo,jak zwykła farbą...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 nie no puszka malujesz tak nie pedzlem ruwnomiernie i plynnie i bedzie git dobrze sie laczy i wypelnia ten dip takze troche wybrazni i odwagi i bedzie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Zwykła farbę miałem na myśli lakier samochodowy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 hhheeh no to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 I wszystko jasne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Panowie czy da się z grilla górnego i dolnego w B6 odpiąć tą ramkę która jest chromowana? Chciałem ją pomalować ale w tym celu pasowało by ją zdemontować a nie chcę "na siłę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 tak odpina sie normalnie podwadzasz srubokretem jak juz gril zdemontujesz wychodzi gladko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi