OLO_GDA Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tomeks, tylko nie hamuj za czesto, szkoda zeby ledy Ci sie wypalaly Teraz TomekS musi jeździc za swoja Niunia co by podziwiac teraz Jaca bedzie mial zrobione. podobno Tomeks funduje, bo woli to niz zaimeniac sie na auta, jednak dwaipółtedeaj robi swoje :decayed: a chetnych do lampek oczywiscie zapraszam do kontaktu. lampy będą przygotowane plug and play,i wygladaja jak ORI. bedzie drobna zmiana w stosunku do tego co ma Tomek ale zdjecia za pare dni beda dokladne.
filip1001 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ważne, że rezanko jeszcze przed ogólnopolskim się udało efekt przezaje*isty :good:
Bieniek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Lampy przelezaly 3 ogolnopolskie,ale na 4 sie udalo. Uffff...
antonio Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ważne, że rezanko jeszcze przed ogólnopolskim się udało i na zlocie będzie okazja żeby je wy**** z auta do Twojej "jak znalazł"
alvaro Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 To się nazywa nabieranie mocy urzędowej albo Tomeks zbierał na te Rde Bull'e i batony dla Ola tyle czasu...
Tomeks Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Tomeks,za***ista furka jesteś kozak ,i ten silnik ,potęga ...zazdroszczę ci
Brysio Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tomeks,za***ista furka jesteś kozak ,i ten silnik ,potęga ...zazdroszczę ci dobre dobre!!! nie ma to jak samouwielbienie!!! ale fura silnik mega wiecej nie ma co pisac )
filip1001 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ważne, że rezanko jeszcze przed ogólnopolskim się udało i na zlocie będzie okazja żeby je wy**** z auta do Twojej "jak znalazł" Antonio, prosiłem Cię, żebyś tego głośno nie mówił Miałem plan w nocy je dla Tomeks-a wykręcić a teraz plan upadł bo będzie ich non stop pilnował
antonio Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 spoko loko, wypije ze 3 Leszki i będzie spał jak niemowle
wypsiu Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tomeks jak nigdy do mnie nie dzwoni tak dzisiaj zadzwonił :shocked: ...myślałem że ktoś umarł a on pyta się mnie czy widziałem filmik na forum... ...więc furka jest :good: ..
TFSI_fan Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Efekt jest prze-za-kur-wis-ty, gdyby ktoś chciał zrobić za opłatą takie same to się piszę. Świetne są, pozdro ;-)
Tomeks Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Efekt jest prze-za-kur-wis-ty, gdyby ktoś chciał zrobić za opłatą takie same to się piszę. Świetne są, pozdro ;-) to wal do Ola na PW,ma akurat przestój w firmie,więc i sporo czasu na rezanie lamp
Madas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tomaszu z Gdyni Chylonia ... za***iście wyszło
TFSI_fan Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 to wal do Ola na PW,ma akurat przestój w firmie,więc i sporo czasu na rezanie lamp Dzięki, jeszcze raz - dobra robota.
Tomeks Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Tomaszu z Gdyni Chylonia ... za***iście wyszło Adamie z Miastka,dzięki
Madas Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Tomaszu z Gdyni Chylonia ... za***iście wyszło Adamie z Miastka,dzięki czemu zrobiłeś zielone barwy mojej miejscowości ....
Tomeks Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Tomaszu z Gdyni Chylonia ... za***iście wyszło Adamie z Miastka,dzięki czemu zrobiłeś zielone barwy mojej miejscowości .... białych sie nie dało
variocustoms Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 99% kierowców pomyśli, bita A4 z d*pą A6 BTW
OLO_GDA Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 99% kierowców pomyśli, bita A4 z d*pą A6 BTW 90% kierowcow np na CB czy zagadujacych gdzies w trasie widzac moje a4 bez oznaczen mowi ze to A6, wiec z LEDami pewnie trzeba bedzie pokazac dowod rej. zeby uwierzyli ze to jednak A4. Tomeks - super fura chociaz dalej nie jedzie to teraz przynajmniej jakos wyglada.... w nocy ...
Rekomendowane odpowiedzi