Nosb Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wyciecie zeberek + wpasowanie siatki od RS4 srodkowej ze zderzaka... Cos w ten desen
slepy Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 ala RS4 tylko bez znaczka , no fajnie, fajnie a skad dorwałeś środkowa kratke od zderzaka RS i ile cie wyszla
Nosb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dostałem z drugim zderzakim który kupiłem dla sprysków w sumie połamany Znaczek bedzie Tylko zastanawiam sie jeszcze nad szczegołami co i jak Skoncze najpierw FMIC bo sie własnie wzialem i potem wezme sie za grilla FMIC idzie do przodu pełną gębą Temacik : http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_homemade_fmic_orurowanie_projekt_budzetowy_p-t63127.0.html;msg680126#msg680126 Nie ma co sie obijac przy niedzieli No to tne powoli Zobaczymy co wyjdzie
slepy Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dostałem z drugim zderzakim który kupiłem dla sprysków w sumie połamany Znaczek bedzie Tylko zastanawiam sie jeszcze nad szczegołami co i jak Skoncze najpierw FMIC bo sie własnie wzialem i potem wezme sie za grilla FMIC idzie do przodu pełną gębą Temacik : http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_homemade_fmic_orurowanie_projekt_budzetowy_p-t63127.0.html;msg680126#msg680126 Nie ma co sie obijac przy niedzieli No to tne powoli Zobaczymy co wyjdzie a ramke zostawisz ta Ori przedliftowa, bo ja mam teraz założona taka do grilla RS i srednio mi sie to widzi, za duzo chromu z przodu
Nosb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2009 No własnie sie zastanawiam co z tym zrobic... Wszystko mam czarne itp... Najprawdopodobniej zeszpachluje ją razem z tym plastikiem za nią na stałe i pomaluje całosc na czarny mat a znaczek tylko chrom
reikeb Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tak samo mysle zeby zrobic u siebie ... moze wygladac calkiem ciekawie taki grilek... dzialaj to zobacze jak wyglada u Ciebie a potem moze u siebie bede dzialac
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 No i jak tam NOSB grill gotowy, czekam na foty, i co obmyśliłeś z tą ramką
Nosb Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Powoli mi to idzie bo jak sam widzisz konczyłem FMIC W niedziele moze podlube to troche Zmudna robota z nim :/
slepy Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Powoli mi to idzie bo jak sam widzisz konczyłem FMIC W niedziele moze podlube to troche Zmudna robota z nim :/ wazne ze do przodu... furka nabiera charakteru, bedzie ładna zadziora, na kiedy planujesz wyjazd maszyną
Nosb Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Maszyna dzisiaj miala latac Ale cos mnie tkneło podglosiłem sobie muzyczke ( w bagazniku 3x12" ) i odpadl mi ring w lampie wiec wyjąłem ją, rozkleiłem i poprawiam http://images46.fotosik.pl/55/da6a907322de414f.jpg kto mi umyje lale?
plastuch Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Gratulacje Stary :notworthy: Piękny efekt!!! Czekam na zdjęcia po myjce Mam do Ciebie dwa pytania 1. Jaki masz wydech w swojej lali?? bo po ogloądnięciu zdjęć Twojego furexa wnioskuje że to raczej nie serja 2. Co zrobiłeś ze starym zderzakiem z tym który jest jeszcze w pierwszym poście?? (być może byłbym zainteresowany)
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Wydech przelotowy 2,5" bez kata dwa tłumniki... na koncu dwie koncówki od seryjne A4 obok siebie Zderzaka od S4 juz daaaawno nie mam
plastuch Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 No to trudno!! Chciałem Ci ukraść pomysł z interkulerem i pomyślałem że moje maleństwo potrzebowało by Takiego zderzaka No ale trudno się mówi będę szukał
Nosb Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Dzieki Panowie jakos nie miałem czasu ostatnio grzebac w lali ale mam zamiar nadrobic... Zastanawiam sie nad grillem Prace rozpoczeły sie i staneły zarazm 19-ego stycznia Zastanawiam sie jak to ruszyc a w sumie kwestie ramki... Ramka jest chrom i jest oddzielowan od plastikowego tyłu... Pytanie czy zrobic tył i ramke tylko pomalowac czy zespolic na stałe ramke z tyłem , wyszpachlowac i pomalowac calosc ? Foto do wglądu o co "kaman" http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f1d3fad8a20968c7.html
slepy Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 ja jestem za tą drugą opcją, zaszpachlować ramkę z grillem, bedzie wtedy masywniejszy, , jakby mi stykła ta kratka z RSa to nawet nie wiesz, ale ceny powalają , boczne na allegro 300, za komplet, a Nowak pytał się w ASO to 200 od sztuki krzykneli, nie wiem jak jest ze srodkową [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 20:18_________________________________________________masz mozliwosc zmierzenia tej srodkowej kratki, chodzi mi o przyblizone wymiary, szer/dł, z góry dzieki
mrogal Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Dzieki Panowie jakos nie miałem czasu ostatnio grzebac w lali ale mam zamiar nadrobic... Zastanawiam sie nad grillem Prace rozpoczeły sie i staneły zarazm 19-ego stycznia Zastanawiam sie jak to ruszyc a w sumie kwestie ramki... Ramka jest chrom i jest oddzielowan od plastikowego tyłu... Pytanie czy zrobic tył i ramke tylko pomalowac czy zespolic na stałe ramke z tyłem , wyszpachlowac i pomalowac calosc ? Foto do wglądu o co "kaman" http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f1d3fad8a20968c7.html zdjemnij ramke chromowana i poklej to do kupy bez ramki wyszpachluj i zrob porzadek. i zaloz ramke, najwyzej ramke potem szurniesz na czarno. Aha jak bedziesz montowal znaczek to daj ten mniejszy bedzie kozak wygladac
plastuch Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Popieram przdmówcę akby mi stykła ta kratka z RSa to nawet nie wiesz, ale ceny powalają wallbash, boczne na allegro 300, za komplet, a Nowak pytał się w ASO to 200 od sztuki krzykneli, nie wiem jak jest ze srodkową disgustDopisany: 10 Luty 2009, 20:18 Cała prawda o ASO! (zdziertusy ) Mam znajomego który pracuje w jakiejś firmie która zajmuje się produkcją sit, i mówił że może spróbować wyciąć coś takiego: ale niestety to już nie ori!
seba1-2 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 czyżby nowe fele?? jakaś ładna foto w podpisie...
Armi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Bardzo ładne auto :gwizdanie: ale jakoś te BBSy bardziej mi się podobały
Rekomendowane odpowiedzi