MAT1000 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tak, na forum tez jest aukcja. Powoli idzie wiosna, więc trafiła się wolna chwila, dzięki Dominikowi wpadły bixy z półki do auta. Ruszyłem też małego na rozruszanie "kości" i przegląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Z bixem auto od razu agresywniej wygląda gratki moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ładnie, tylko ten znaczek out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Znaczek audi w przednim grillu zostawił bym srebny . Bixy i od razu agresywniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ładnie, tylko ten znaczek out Będzie out na lato Jeszcze myślę by przerobić "S" na "D". Znaczek audi w przednim grillu zostawił bym srebny . Bixy i od razu agresywniej . Znaczek był, ale nie leżał mi z czarnymi lampami i nakładką US zamiast rejestracji. W razie co mam chromowany schowany w szafce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Teraz z daleka jest wrażenie jak byś nie miał wogóle tego znaczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Na żywo widać go dobrze, kratki są matowe a logo w połysku. Z tyłu jest mniej widoczny, ale taki był zamysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W koncu dostal... kocich oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W końcu, już żona męczyła, ze wolne szafki by chciała Korzystając nadal z wolnego czasu, przełożyłem zbiorniczek pod spryski i już oczka będą myte Z tyłu wylądował stabilizator z S4 (20mm)Żeby mod się liczył, fotka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Elegancko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Szacun:-) :-) :-) mnie tez to czeka niedlugo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Drogi ale fajny mod . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 ...i użyteczny (przede wszystkim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Kto wymyślił tą śrubę w tym miejscu Pół tyłu do rozebrania, ale już za mną. Czujnik siedzi, instalacja położona jak fabryka nakazała. Jeszcze przód i w środku zostało rozłożyć kabelki.Jak ktoś widział to niech sprawdzi czy dobrze złożyłem Edytowane 5 Marca 2015 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 qrka, mat, ramie czujnika musi byc w druga strone bo bedzie poza skala. tak jak tutaj: na szczescie jedna śruba i zmienisz polozenie czujnika... a tu masz na przyszlosc jak bedziesz przedni zakladal: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nie dawało mi to spokoju, a w sieci nie mogłem znaleźć foto, ale znalazłem na forum: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/107459-montaz-i-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon/5 minut i poprawiłem, bez zdejmowania koła Za przedni, wielkie dzięki, przyda się na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 bylo trzeba pytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Otóż to. Ramię w stronę wtyczki. ; ) Fajny ten czorny front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Co głowa spokojna jak juz mam w serii :-D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi