MAT1000 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ojjj tak i w kombi nigdy nie wychodziło, więc dość mało spotykany Panie zaprzeczasz tutaj pierwszej zasadzie tuningu, "auto nie może wyglądać lepiej niż jedzie" Gdybym nie łamał zasad to bym jeżdził na 15" z kołpakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Tu jest niezła oferta...:-) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzwoniłem, jest już sześciu chętnych, ja jestem siódmy, a Ty ósmy. Wpisz się na listę oczekujacych..[emoji6] Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 a taki drań ?? http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-s-line-s4-zender-sline-dtm-i5621419235.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 a taki drań ?? http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-s-line-s4-zender-sline-dtm-i5621419235.html A po co mu sam grill... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) no właśnie curfa.. wylukałem później ale już poszło Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Najbardziej kompletny: http://allegro.pl/audi-a4-b7-rs4-s-line-dtm-zderzak-przod-przedni-i5558528906.htmlA i tak brakuje najważniejszego > dokładki przedniego zderzaka z carbonu. Temat ciężki, albo wywala się kupę siana by mieć komplet, albo długo szuka się po allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ostatnio ktoś podkupił mi taki zdesio spod nosa za 550zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) dobra okazja była. Weekend za pasem, więc można się pochwalić, że nie był spędzony bezczynnie. Wpadły końcowe tłumik z eSki już na stałe, wygląda bardzo fajnie a brzmi troszkę głośniej Edytowane 15 Września 2015 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No i elegansio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jeeahhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 dobra okazja była.Weekend za pasem, więc można się pochwalić, że nie był spędzony bezczynnie. Wpadły końcowe tłumik z eSki już na stałe, wygląda bardzo fajnie a brzmi troszkę głośniej coraz więcej tego ale nie ma się co dziwić bo jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMW Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 widziałem dzisiaj na żywo - zbierałem szczękę z chodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awra Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 wincyj zdjęć dawaj tej lali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 widziałem dzisiaj na żywo - zbierałem szczękę z chodnika Aaa ja Twoją z daleko oblukałem, koło ładnie wpasowało się, na pewno ciemnego bym nie robił . Dźwięk rasowy wincyj zdjęć dawaj tej lali Coś popstrykam, ciężko tylko znajomego wyrwać z "pieluch" by coś lepszym sprzętem zrobić. Takie tam przy niedzieli strzeliłem z samego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 elegancko sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 widziałem dzisiaj na żywo - zbierałem szczękę z chodnika Aaa ja Twoją z daleko oblukałem, koło ładnie wpasowało się, na pewno ciemnego bym nie robił . Dźwięk rasowy wincyj zdjęć dawaj tej lali Coś popstrykam, ciężko tylko znajomego wyrwać z "pieluch" by coś lepszym sprzętem zrobić. Takie tam przy niedzieli strzeliłem z samego rana Gratulacje ! Piękna sztuka Widać sporo włożonej pracy i serca. Nic nie przyciera przy tym setupie koła + zawias? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi