MAT1000 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 Psikne plastidipem na czarno, bo na próbę chce zobaczyć jak OOOO będzie w czerni pasować. Na allegro widziałem w czarnym połysku i tak się
shakal Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Ładnie się z przodu zrobiło Zderzak jest ze spryskami, więc temat rozwojowy. Teraz trzeba kupić coś żonie Moja jeszcze nie wie co w piwnicy czeka na montaż
Bieniu Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Super sie prezentuje czekam też na dokładke od Cupry jak z montażem ciężko ? Robiłem sam, przykleiłem taśmą i wkręcałem blachowkrętami. Potem część zmieniłem na normalne śrubki z nakrętkami, by zimą nie urwać. Środkowe długie mocowania przyciąłem na równo i w nich też dałem długie śrubki. MAT1000 mam pytanko odnośnie dokładki od Cupry, to coś takiego: LEON CUPRA DOKŁADKA ZDERZAKA 1ML805903 1ML 805 903 (4019404703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. I jeszcze jedno, Na tym zdjęciu jest normalny zderzak nie sline tylko z tą dokładką? Fajnie to wygląda, ciekawe tylko jak będzie to wyglądało przy niebieskim zderzaku:eusathink:
melman_zyrafa Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Super sie prezentuje czekam też na dokładke od Cupry jak z montażem ciężko ? Robiłem sam, przykleiłem taśmą i wkręcałem blachowkrętami. Potem część zmieniłem na normalne śrubki z nakrętkami, by zimą nie urwać. Środkowe długie mocowania przyciąłem na równo i w nich też dałem długie śrubki. MAT1000 mam pytanko odnośnie dokładki od Cupry, to coś takiego: LEON CUPRA DOKŁADKA ZDERZAKA 1ML805903 1ML 805 903 (4019404703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. I jeszcze jedno, http://s14.postimg.org/qnfxtytd9/5c23618a0a0f.jpg Na tym zdjęciu jest normalny zderzak nie sline tylko z tą dokładką? Fajnie to wygląda, ciekawe tylko jak będzie to wyglądało przy niebieskim zderzaku:eusathink: Ta dokładka zawsze dobrze wygląda
H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ta dokładka to przedłużenie wacka dla tych co boją się gleby
MAT1000 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Ja się gleby nie boję, ale wyjazd z garażu podziemnego blokuje moje zapędy... nie wacka @Bieniu, dokłądnie to taka dokładka, u mnie siedziała w zwykłym i efekt na duży plus, przy s-linie chyba nie będzie bo brakuje mi jakieś 3cm do zawadzania zderzakiem przy zjeździe z platformy parkingowej
Bieniu Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Dzięki za potwierdzenie, to ją chyba zakupie, koszt nie duży a efekt niezły:naughty: no i będę miał pierwszego moda hehe:banan: a tak poważnie to oglądam wasze furki i coraz bardziej się nakręcam aby też coś przymodzić, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie:decayed:
akjam Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Bieniu No to oglądaj i działaj. MAT1000 jak wrzucisz bix to będzie extra nie tylko wizualnie ale będziesz miał lepsze światło.
Bieniu Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ja się gleby nie boję, ale wyjazd z garażu podziemnego blokuje moje zapędy... nie wacka @Bieniu, dokłądnie to taka dokładka, u mnie siedziała w zwykłym i efekt na duży plus, przy s-linie chyba nie będzie bo brakuje mi jakieś 3cm do zawadzania zderzakiem przy zjeździe z platformy parkingowej Hmmm, no to może masz ją na zbyciu:naughty: może się dogadamy:decayed:
MAT1000 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Na razie zostawię przy starym zderzaku
melman_zyrafa Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja swoją już trochę pociachałem o krawężniki i zjazd do garażu. Jest plan na następną. Jako, że Mariusz wprowadza mody, które miały pójść u mnie- muszę wykombinować coś innego :grin:
MAT1000 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Eee tam, rób jak się podoba. Kiedyś ze znajomymi mieliśmy trzy 306'tki identyczne z frontu, kolor i zmiany I jeszcze takie dwa gadżety: stabilizator przedni RS4 i zbiorniczek do sprysków reflektorów.
Bieniu Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Tez tu czasem zagladam i szukam inspiracji:-)
Dev Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Idzie kolejne natchnienie... 288mm na tył Jest jeszcze przod ale nie zrobilem foty
MAT1000 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 Oooooo dziękuje bardzo Czekam jak dziecko na lizaka "Zima" była/jest więc się nie śpieszę i tak mi zimówki by nie weszły na przód .
Dev Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 jutro i w sobotę będę je "dopieszczał" w poniedziałek leci paczucha
Rekomendowane odpowiedzi