woltek Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam, mam takie pytanko: Czy idzie ustawić VAGiem światła ale nie xenony tak aby po załączeniu same się ustawiały? tak jak jest to w przypadku xenonów? Jeżeli ktoś zna kodowanie to bardzo proszę o podanie. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Fr0styyy. Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 To masz w końcu ksenony, czy nie? Zwykłych H7 nie da się tak zrobić, bo nie mają samopoziomowania.
woltek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 A to ten czujnik jest w żarówkach? Kupując te tanie zestawy po 200pln lub komplety od 800pln to one w żarówkach czy żarnikach mają czujnik położenia auta? Chyba że chodzi Ci o lampy, że w lampach są czujniki?
wladi Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czujniki czujnikami ale musi być cały zestaw do samopoziomowania. Można go wyrezać ale do zwykłych H7 nie wiem czy jest sens:wink:
woltek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 CZyli ogólnie ten czujnik nie jest np już gdzieś wmontowany? chodzi mi o to że mam mozliwość kupienia xenonów i chodzi mi o to poziomowanie czy maja to lampy? gdzieś to jest w aucie czy trzeba dokupić osobny czujnik?
wladi Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czujnik się montuje osobno razem z samopoziomowaniem więc jeżeli kupisz lampy xenonowe będziesz musiał wyrezać cały układ samopoziomowania razem z czujnikami:naughty:
yaboo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Opublikowano 16 Czerwca 2012 CZyli ogólnie ten czujnik nie jest np już gdzieś wmontowany? chodzi mi o to że mam mozliwość kupienia xenonów i chodzi mi o to poziomowanie czy maja to lampy? gdzieś to jest w aucie czy trzeba dokupić osobny czujnik? czujniki montowane są na wahaczach przednim i tylnym do tego sterownik jest potrzeby i kilka metrów kabli... tu masz wszystko opisane... miłej lektury... http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-dzialanie-ukladu-samopoziomowania-xenon-145322/
woltek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 I to jest odpoiedź na moje pytanie, dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi