Marcin_G Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Hej, zmieniłem MMI 3G na 3G plus SIM. i Chyba zniknęło mi parę opcji a widzę, że w pierwszym temacie pusto i tu moje pytania: 1) Jak włączyć graficzny stan akumulatora 2) jak aktywować doświetlanie zakrętów bo też mi skasowało. 3) jak włączyć wentylację auta 4) jak włączyć zielone menu 5) co trzeba zrobić aby wyświetlał się parktronik graficzny jeśli mam sam tył 6) Czy są szanse że temat będzie uporządkowany bo kodowania są w każdą stronę Ozywiście przedlift z MMI 3G+ SIM
marecek1522 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 O stanie aku zspomnij nie ma tej opcji, wentylacja się włącza z mmi mmi car, doswietlanie zakretow tylko vcds
Marcin_G Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 O stanie aku zspomnij nie ma tej opcji, wentylacja się włącza z mmi mmi car, doswietlanie zakretow tylko vcdsAle mi chodzi o to jakWysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Seikokilla Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Panowie pytanko: Jestem noga z kodowań itp i mam problem. Mianowicie od kilku dni zapalała mi się kontrolka spalonej żarówki, zauważyłem ze raz świeci a raz nie. Zaraz po odpalaniu był jeszcze komunikat ze coś tam że zasięg świateł został niezmniejszony bla bla. Pojechałem do warsztatu i stwierdzili ze mi się lampy na system UK przełączyły ale nie potrafili tego zmienić w VCDS z powrotem na europejski. Jakiekolwiek podpowiedzi w tej kwestii mile widziane.
komoornik Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Która żarówka? Tryb świateł zmienia się z menu CAR.
Seikokilla Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 świruje mi przednia prawa tzn żarnik . poszukam w tym menu CAR ale nic tam takiego nie widziałem.
Seikokilla Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 dziękuję to było to, tylko u mnie jest przetłumaczone jako przetwornica zrobiłem na "off"
Onkel Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Panowie dwie sprawy. 1. Jest możliwość wyświetlenie poprzez kontrolkę na desce informacji o włączonych światłach mijania? 2. W b7 po automatycznym zamknięciu drzwi wszystkie otwierały się tylko po wyciągnięciu kluczyka. W b8 otwierają się wszystkie jeśli którekolwiek zostaną otworzone. Można to zmienić?
assur Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam, Czy ktoś wie jak zdjąć sim locka z audi? Audi S4 b8 2013 - USA
marecek1522 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 u mnie w USA 2013r działa każda karta sim
komoornik Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Auta się nie kupuje u operatora, więc nie ma prawa mieć simlocka.
was002 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 @assur, a przypadkiem nie chodzi Ci o to, że karta ma PIN i nie ma go gdzie wstukać w MMI?
assur Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czyli muszę pozbyć się PINu z karty sim? Myślałem ze jest simlock bo podczas zakupu dostawało się kartę tmobile a w późniejszych latach at&t. A może należy zmienić częstotliwość? W USA to 850MHz i 1900MHz w Polsce 800/900 i 1800/2600MHz może należy zmienić częstotliwość?
feet Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Ktoś wie dlaczego nie mogę zrobić długich kodowań na sterowniku radia 56 ? VCDS 16.8.3 pokazuje błąd, że nie odczytuje. Po jakiej stronie wina ?
komoornik Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 To nie powinieneś grzebać w 56, tylko w 5F.
feet Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 2 godziny temu, komoornik napisał: To nie powinieneś grzebać w 56, tylko w 5F. ok, w sumie dzięki, racja. Natomiast, teraz mam pytanie. Uruchomiłem Audi Drive select bez guziczka, czyli mam sterowanie silnika i przekładnia kierownicy. Czy taki mod rzeczywiście zmienia charakterystykę pracy silnika ? Czy to tylko ładnie wyglądająca opcja w MMI? Po przejechaniu jakiś rewelacji nie zauważyłem po wybraniu opcji dynamic. A drugie pytanie to gdzie z początku tematu znikło połowę gotowych kodowań ? kiedyś jak nie miałem kabla były a jak już mam to nie ma tych ładnie opisanych
lukasz_szymanski Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 mogłbym prosić o nakierowanie odnośnie deaktywacji dodatkowego ruchu wycieraczek po użyciu spryskiwacza(jestem już w kanale 09 i na long coding helper)? z góry dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi