Wiśnia93 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam wszystkich auto zakupione w kwietniu tego roku z przebiegiem 270448 km (licznikowo a jak jest realnie tego nie wiem) Rocznik auta to 95 jednostka napędowa 1Z 90KM. Wyposażenie: -2 szybki elektryczne -lusterka elektryczne -klimatronik -dwa jaśki -centralny zamek -wspomaganie kiery Na wstępie wymieniono/zrobiono: -Rozrząd -Filtry,Olej -wymiana żarówki klimatronika -zdjęte literki z klapy (RBK) Plany: -Gwint już wkrótce -większe koło -lampy po liftowe i pewnie wiele wiele innych rzeczy które znajdę na forum i mi się spodobają. Również czekam na Wasze porady i sugestię Zdjęcia jeszcze z Aukcji ponieważ nie mam zrobionych innych ale nie długo się to zmieni ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Trochę zmian części które przybyły: Gwint Lampki Depo Felgi 17" Kubły plus kanapa z tyłu doszedł jeszcze xenon Lampki Koła Auto od boku Kubły Czekam na opinie i dalsze Sugestie co do modów Pozdrawiam
koman Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Bez Zdj nic nie powiemy Kolego ,zdjęcia sie nie wyświetlają
OLI_B5 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ładne auto , spoko kolor , na początku wiadomo program żeby to jechało , pózniej lampy przód i tył po lifcie , grill poliftowy, wywalić to RBK:thumbdown:, końcówki w polerke , lusterka klamki i dokładki w kolor, kiera od eski, na glebe go , wypolerować lakier i będzie malina:wink:
Matek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ile dałeś za autko kolego? może być PW
Frimuś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja w zalerznosci od funduszy polecił bym na dzien dobry gwint i ladny felunek i juz bedzie na czym oko zawisic a nastepnie cala reszta. Gratulacje
przemciotorun Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ... i zaroweczki w klimatroniku wymien.... nareszcze jakis zecior z normalnym przebiegiem a fotel kierowcy nie chcial by odwiedzic tapicera? bo to norma przy takim przebiegu..... napewno zmiana lamp przod i tyl + grill z polifta, ladne alu i obnizenie wplynie na duzy plus!
Wiśnia93 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Trochę zmian części które przybyły: Gwint Lampki Depo Felgi 17" Kubły plus kanapa z tyłu doszedł jeszcze xenon Lampki Koła Auto od boku Kubły
przemciotorun Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 jest dobrze dawaj jeszcze na tyl lampy poliftowe i moze grill poliftowy jak by sie trafil w dobrych pieniadzach
radimm Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 fajnie fajnie wsadz jeszcze boczny kierunkowskaz dymiony - bedzie pasowal do czarnych lusterek i felg
WIŚNIA Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 chyba cię widziałem gdzieś dzisiaj, te fele mi się w oczy rzuciły tyle że nie pamiętam gdzie
Rekomendowane odpowiedzi