Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 AWX] Moja Czarna Bestia - 18", Skóra, Xenon... Bixy z led RS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jasne że warto :naughty: nie wiem czemu tak długo czekałem z tym modem :doh:

Opublikowano

a jak to ma sie do zywotnosci silnika czy turbo?

i o ile skoczylo ci spalanie :D wiadomo ze lekko podskoczylo bo pewnie wiecej cisniesz :P ale mniej wiecej pewnie da sie okreslic czy skoczylo duzo czy np 1l srednio wiecej

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o żywotność to jak się uprzesz to i seryjny silnik zarżniesz :decayed: trzeba pamiętać o paru podstawowych rzeczach przy eksploatacji, styl jazdy też ważny itp w sumie to samo co na serii, a będzie ok :wink:

Jeśli chodzi o spalanie to przy takiej samej jeździe jak poprzednio to spadło wyraźnie :decayed: różnica to blisko 1 L. Wcześniej nie mogłem uzyskać niżej niż 6,5... teraz dam radę zrobić 5,5 - prędkości do 110, co jakiś czas wyprzedanie itp. Ale rzadko tak jeżdżę :decayed:

Opublikowano

dzieki :) powiem ze kusi :D

kumpel ma tu w okolicach przerobionego programem wiec zobacze jak to sie buja i bede myslal :D

Opublikowano

kumpel ma tu w okolicach przerobionego programem wiec zobacze jak to sie buja i bede myslal :D

Greg zobacz tu Promocje GEKOCARS

Bliżej niż wrocek i pewnie taniej :decayed:

Opublikowano

Pięknie przywaliłeś z tą mocą :decayed:

Opublikowano

Greg zobacz tu Promocje GEKOCARS

Bliżej niż wrocek i pewnie taniej :decayed:

dzięki :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Mały modzik, a cieszy :decayed: ramka grilla i dolnej kratki oraz listwa pod klapą z tyłu pomalowana w czarny mat plastidipem.

6unj9wat.jpg

4iewhp6k.jpg

Na montaż czeka też turbo gtb1756vk. Do tego też FMIC, DP itd itd...

WP_20140619_12_03_57_Pro.jpg

WP_20140619_12_04_54_Pro.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ladny czarnuch. :) kiedy gtb wjezdza na poklad? :D sam bedziesz ogarnial temat czy oddajesz gdzies auto? No i jak mozna wiedziec to od kogo brales gtb i ile $ ? ;)

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

GTB już niedługo zawita pod maską :kox: Temat będzie ogarniał nasz kolega z forum, Juby_p

Turbo kupiłem na forum za najniższą krajową :decayed:

Edit:

Mała zapowiedź tego co dzieje się z autem :jerk: Stage 2 na ukończeniu. Mała fotka z prac :wink:

qh32gfco.jpg

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Ajjj zazdroszcze. :D stage2 czyli co konkretnie?

Opublikowano

Ze sprzeglem cos robiles?

Edytowane przez garry99

Opublikowano
  • Autor

Auto jeszcze nie jest odebrane, to dopiero za tydzień. Wszystkie prace wykonuje Juby_p z naszego forum :wink:

Tak w skrócie to w tym setupie będzie: GTB1756vk, dolot z kwasówki w polerce, EGR i CAT out, DP, TIP, FMIC, wycięty środkowy tłumik, tarcza sprzęgła obita kevlarem i podobno delikatnie wzmocniony docisk ;P do tego jeszcze kontrola startu w sofcie :wink:

Pompki seryjne AN... Jak odbiorę auto to zrobię dokładniejsze zestawienie z cyframi, wykresem, więcej fotek, jakiś filmik itp :wink:

Opublikowano

Dolot z kwasowki w polerce do czego? W sensie ten odcinek od fmica do kolektora? DP 2.5' czy wiecej? Po zmodzeniu auta nie wybierasz sie przypadkiem gdzies w kierunku Katowic na jazde testowa, bo chetnie bym zobaczyc jak to idzie. :D ten tydzien czekania jeszcze na auto to pewnie Twoj najdluuuzszy tydzien w zyciu. ;)

Opublikowano
  • Autor

Dolot z kwasu od turbo przez FMIC do kolektora ssącego ;) DP będzie 2,75" o ile dobrze pamiętam. Bez auta jestem trochę dłużej niż tydzień ale daję radę :decayed: jak potrzeba to jest jeszcze Corsa 1.3 cdti - istny szatan :decayed::grin:

W kierunku Katowic raczej się nie wybieram, ale jak coś można zgadać się np. w połowie drogi jak coś :wink:

Opublikowano

W jaką moc celujesz? Czekam z niecierpliwością na wynik, bo na wiosnę też chce wysłać autko do Piotrka na mody, tylko ja chyba chce wstawić gtb22

Opublikowano
  • Autor

W jaką moc celuję? Wiadomo jakie wyniki wychodzą na gtb17 :wink: Wynik wyjdzie przy strojeniu, nie mniej, nie więcej :wink: Mówię sobie że to będzie finalny setup, ale wiadomo jak to bywa :decayed:

kkam sprzęgło zostawiasz ori awx do gtb22?

Opublikowano

Sprzęgło będzie obite kevlarem + docisk zmodyfikowany. Przy dobrym poprowadzeniu momentu powinno dawać rade

A nie potrzebujesz np przepinania map? Nie wiem czy Piotrek pokazywał Ci przycisk "S" w jego aucie?

Opublikowano
  • Autor

U Piotrka nie widziałem, ale u Adriana tak :wink: fajna funkcja, ale to może w przyszłości :wink: najpierw czekam na finał strojenia :decayed:

Opublikowano

Oj się dzieje widzę :) Czekam na rezultaty i jakieś filmiki po odbiorze :naughty: