danu44 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Oj... Krzysiu, ale piekne autko... Gratuluje... Pozdrawiam Dana
Blachu Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Oj... Krzysiu, ale piekne autko... Gratuluje...Pozdrawiam Dana Dziękuję Również pozdrawiam
spidzior Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Bardzo zadbana ta 4eczka no i ta czern robi robote... nie myslales o delikatnym obnizeniu?
Blachu Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Bardzo zadbana ta 4eczka no i ta czern robi robote... nie myslales o delikatnym obnizeniu? Gdyby posadzić ją niżej pewnie duużo lepiej by to wyglądało ale jak na razie na zawieszeniu 1BE tragedii nie ma pod tym względem, na żywo całkiem ładnie się to prezentuje w przyszłości przy modzeniu, początkowo będę miał inne priorytety...
gados82 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Powiedz mi jak się jeździ na tych felgach 18'' po właśnie takie chce kupić na wiosnę tylko martwi mnie komfort jazdy... dziury koleiny itp te nasze polskie drogie
Blachu Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 Powiedz mi jak się jeździ na tych felgach 18'' po właśnie takie chce kupić na wiosnę tylko martwi mnie komfort jazdy... dziury koleiny itp te nasze polskie drogie Szerokość opony mam 225, więc w koleinach trzeba mocniej kiere trzymać, bo trochę nosi autem... Jeśli chodzi o dziury to tragedii nie ma. Ogolnie mimo tych minusów to nie założyłbym mniejszych feli Bo o plusach nie muszę wspominać
Blachu Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Przygotowania do małego rezanka, a właściwie dwóch Obecnie faza kompletowania gratów Tak więc:BOSE (narazie tylko wzmak, ale niebawem zdobędę pewnie cały komplet - podziękowania dla Domin79 )Elektryczne szyby z tyłu (komplet 4 boczków w całej czarnej skórze już mam - w naprawdę świetnym stanie - podziękowania dla Wojtek_A4 ) Boczki jeszcze nie do końca rozpakowane Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Blachu
greg24 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 nieźle jestem ciekawy jak gra BOSE
Blachu Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 nieźle jestem ciekawy jak gra BOSE Też jestem tego ciekawy ponoć już sam wzmak BOSE robi robotę
wladi Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 nieźle jestem ciekawy jak gra BOSE Też jestem tego ciekawy ponoć już sam wzmak BOSE robi robotę Ja zmieniłem sam wzmachol na Bose i powiem że jestem mega zadowolony:banan:
greg24 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 ciekawe kto ma u mnie w okolicy bo zamierzam odkładac na b6 i nie wiem czy warto szukac zeby mial bose :whistling: moze gdzies kogos zlapie co ma i sie przekonam
Blachu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 nieźle jestem ciekawy jak gra BOSE Też jestem tego ciekawy ponoć już sam wzmak BOSE robi robotę Ja zmieniłem sam wzmachol na Bose i powiem że jestem mega zadowolony:banan: A możesz zobrazować jak gra tył względem przodu na wzmaku bose? Chodzi mi głównie o głośność, bo bas jest pewnie głębszy. Bo na zwykłym przód jest dużo głośniejszy od tyłu... ---------- Post dopisany at 07:13 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ---------- ciekawe kto ma u mnie w okolicy bo zamierzam odkładac na b6 i nie wiem czy warto szukac zeby mial bose :whistling: moze gdzies kogos zlapie co ma i sie przekonam Jak nie będzie miała B6 bose to zawsze możesz doreżać
wladi Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 W sumie chyba tył gra trochę ciszej ale chyba jak jeździsz to siedzisz z przodu:grin:poza tym bose to dobre brzmienie a nie wieksza głośność
Blachu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 W sumie chyba tył gra trochę ciszej ale chyba jak jeździsz to siedzisz z przodu:grin:poza tym bose to dobre brzmienie a nie wieksza głośność Siedzę z tyłu w foteliku :polew: Oczywiście to był "joke" Jak wzmak trafi na pokład to przekonam się się na własnym uchu jak to gra
greg24 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 a do wzmaka dokładasz suba od bose? czy to nie jest tego warte?
Blachu Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Obecnie posiadam tylko wzmak bose i zamontuję go na zwykłe głośniki, sub. Później (w przyszłym roku) raczej skompletuję cały zestaw (głośniki, wiązka itp) - oczywistym jest że kompletne bose będzie lepiej grać niż np. wzmak bose + zwykłe głośniki.
pablo_ua4 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 bardzo ladna sztuka pare modow i bedzie laleczka:thumbup1:
Blachu Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje Jednak krok po kroku będzię autko modzone
pablo_ua4 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje Jednak krok po kroku będzię autko modzone no wiesz nie da sie tylko modzic trzeba cos tez porobic przy autku nic nie jest wieczne a powiem ci ze sam zobaczysz ze sprzeglo z dwumasem jak sie wymieni to jest inna jazda
Rekomendowane odpowiedzi