Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAGA]Przygody z A4 ciąg dalszy...Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Te fotele w ASO były kupowane :decayed:

I musiałbym tu Kaja zacytować ale to On ma wyłączność...

A jak:decayed:

A tak z innej beczki zastanawiam się czy teraz do tych foteli nie zapodać dekorów Piano tylko czy się za ciemno w środku przez to nie zrobi:eusathink:

Opublikowano

Posiadam wiele gratów s line s4 s5 rs4 od listewek sufitów po koła hamulce fotele itp :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj się "pobawiłem" trochę z tunelem środkowym i zrobiłem coś takiego i mam dylemat bo ogólnie jest dobrze tylko neon miał świecić na biało a świeci bardziej na niebiesko i teraz nie wiem czy nie zmienić na czerwony kolor a kolejny problem to czy schowek obok tego na kubki też robić czy zostawić tylko podświetlanie w kubkach tak jak na zdjęciu :eusathink:

Tak ?:

pfqi.jpg

z6gh.jpg

Czy tak?:

vg4c.jpg

f8uw.jpg

Czy zmieniać na czerwony....:facepalm:

Opublikowano

Jak masz pakiet światło, to czerwony.

Opublikowano
  • Autor
Jak masz pakiet światło, to czerwony.

W klamkach zmieniłem diodę na biala:wink:

Opublikowano

zostaw biały jest :kox:

Opublikowano

Jak w poliftowej a3... Jest dobrze ;)

Opublikowano

Sysek dawaj instrukcje :wink:

Opublikowano
  • Autor

Co u dużo pisać zakupiłem taki neon:

NX1 NEON GIETKI 1,2 MM RÓŻNE KOLORY (3887341186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Po poluzowaniu śrubek neon idealnie się tam wkomponował bo jak wiemy uchwyty na kubki są montowane do tunelu na pióro-wpust i po poluzowaniu śrubek można tam fajnie wepchać ten neon a później dokręcić śrubki później neon podłączyłem pod przetwornice którą zakupiłem też u tego sprzedawcy no i oto cała instrukcja:wink:

Ale tak jak powiedziałem gdybym wiedział ,że ten biały to tak naprawdę jasny niebieski to kupiłbym czerwony na razie zostawiam tak jak jest może z czasem to zmienie:wink:

Opublikowano

Co u dużo pisać zakupiłem taki neon:

NX1 NEON GIETKI 1,2 MM RÓŻNE KOLORY (3887341186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Po poluzowaniu śrubek neon idealnie się tam wkomponował bo jak wiemy uchwyty na kubki są montowane do tunelu na pióro-wpust i po poluzowaniu śrubek można tam fajnie wepchać ten neon a później dokręcić śrubki później neon podłączyłem pod przetwornice którą zakupiłem też u tego sprzedawcy no i oto cała instrukcja:wink:

Ale tak jak powiedziałem gdybym wiedział ,że ten biały to tak naprawdę jasny niebieski to kupiłbym czerwony na razie zostawiam tak jak jest może z czasem to zmienie:wink:

No to wreszcie znalazłem to czego szukam na te kubasy:naughty:

Fajnie to wygląda:decayed:

A pytanko nie daje to za bardzo po oczach w nocy?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam tego jeszcze w aucie założonego bo czekam na dekory ale nie wydaje mi się żeby to zbyt mocno świeciło powinno być dobrze:wink:

Opublikowano

To podświetlenie jest po prostu... piękne :shock3:

Myślałem że najbliższy weekend przeznaczę na wymianę boczków, ale jeszcze dojdzie tunel... :decayed:

Opublikowano

A że tak jeszcze zapytam te neony(przetwornik ten)przy kubkach podpiąłeś pod oświetlenie zapalniczki? nie wali żadnymi błędami?

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy wali błędy podpiolem się pod podświetlenie zapalniczki będę to do auta wkładał kolo wyroku to będę mógł coś więcej powiedzieć :wink:

Opublikowano
A że tak jeszcze zapytam te neony(przetwornik ten)przy kubkach podpiąłeś pod oświetlenie zapalniczki? nie wali żadnymi błędami?

A jakie mają być błędy skoro to jest podpięte pod +/- i niema żadnej linii diagnostycznej.

Opublikowano

fajne

bardzo mi się podoba

Opublikowano
  • Autor

Jak dla mnie to już trochę za dużo chyba, żeby to podłączyć pod oświetlenie nóg QQ1, żeby była regulacja jasności to może wtedy a po drugie cena też niezła...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.