H4mm3R Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Będzie klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Będzie klimat Już się doczekać nie mogę tylko kiepsko z czasem teraz i nie wiem może w przyszłym tygodniu dopiero to ogarnę i przy okazji ten wydech założę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Cena OK tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak z gościem gadałem i chciałem trochę urwać na transport to mi powiedział, że nie mam się wygłupiać bo dobrze wiem ile to kosztuje i on wie, że za takie pieniądze to pójdzie w parę godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Takze nie ma co sie zastanawiać dodatkowo widze ze Pakiet daszek oswietlenie trzeba bedzie wyrezać Wystarczy tylko zmostkować mase oraz poscić sygnał do MCE 09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Takze nie ma co sie zastanawiać dodatkowo widze ze Pakiet daszek oswietlenie trzeba bedzie wyrezać Wystarczy tylko zmostkować mase oraz poscić sygnał do MCE 09 Też to widziałem jutro rano jadę to odebrać możesz dokładniej powiedzieć do której kostki się podpiąć i który pin trzeba coś w kodowaniu zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wszystko sprowadza sie do wtyki T17l PIN 17 i nic nie kodujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wszystko sprowadza sie do wtyki T17l PIN 17 i nic nie kodujesz http://img515.imageshack.us/img515/9329/mce88881.png Dzięki wielkie:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak bedziesz cos potrzebował to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak bedziesz cos potrzebował to pisz Na pewno jeszcze nie raz się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Sysek daj znać o której jutro po sufit jedziemy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Sysek daj znać o której jutro po sufit jedziemy:decayed: Podejrzewam, że o tej godzinie będziesz jeszcze spać...chyba , że wstaniesz to o 7 bądź u mnie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Kur:kwasny: Środek nocy:decayed: ---------- Post dopisany at 16:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- Sysek jesteśmy u ciebie z Bolkiem o 7 rano:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Bolek do szkoły a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ferie są Panie:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ferie są Panie:grin::grin: No chyba że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian15s Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ferie ferie trzeba korzystać z życia Nawet weekendy wolne;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Sysek jesteśmy u ciebie z Bolkiem o 7 rano:decayed: Nie ma problemu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz007 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 B8 podoba mi się coraz bardziej, zarówno Twoja jak i kolegi Grzegorza są kox:kox:, tylko nie spiesz się z wymianą auta bo jeszcze brakuje mi troche kasy do Twojej B8 Felga 19 jest wystarczająca, dobrze to wygląda a jakie masz ET ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 B8 podoba mi się coraz bardziej, zarówno Twoja jak i kolegi Grzegorza są kox:kox:, tylko nie spiesz się z wymianą auta bo jeszcze brakuje mi troche kasy do Twojej B8 Felga 19 jest wystarczająca, dobrze to wygląda a jakie masz ET ? siemasz007 widziałem Cię ostatnio pod MC w SWD, nalepek klubowych masz sporo na aucie na jakiegoś spota byś się też wybrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi