Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGA]Przygody z A4 ciąg dalszy...Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kiedy zdjęcie tego auta zostanie wysłane do kalendarza?

Myślisz, że to drugie zdjęcie by się nadawało?

Opublikowano

moim zdaniem jest ok :good:

Opublikowano

No i dzisiaj taki mały modzik wpadł:

20130511176.jpg

Opublikowano

Cena wg mnie była ok więc wziąłem:wink:

Opublikowano

cena jak najbardziej super! sam na nią się kusiłem tylko te łopaty :wink:

wygląda :kox:

Opublikowano
cena jak najbardziej super! sam na nią się kusiłem tylko te łopaty :wink:

wygląda :kox:

Nie ma źle z tymi łopatkami jak coś to je usunę i dam obszyć na nowo tylko w sumie szkoda bo kiera jest praktycznie nówka:wink:

Opublikowano

Łukasz, patent na to jest taki: wykręcić łopaty, i w miejsce włożyć jakiś twardy poliester pokryty czarną skórą; powstaną 2 czarne skórzane prostokąty :wink:

Opublikowano

W sumie to też nad tym myślałem, ale na razie zostawię tak jak jest ewentualnie później będę myślał.

Opublikowano

Kiera czaderska :thumbup1: az żal nie było brać za tą kase .

Opublikowano
:kox: U mnie też były łopaty ale sie ich pozbyłem. :wink4: P.S. Na żywo kiedyś widziana... Toczy sie na tych kołach... :slina: :slina:
Opublikowano

Dzięki za miłe słowo:hi:

:kox: U mnie też były łopaty ale sie ich pozbyłem. :wink4: P.S. Na żywo kiedyś widziana... Toczy sie na tych kołach... :slina: :slina:

Gdzie mnie widziałeś jeśli można wiedzieć?

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Ja dzisiaj widziałem w Tarnowskich Górach w Mc B8 na ramkach klubowych i miała założony grill z S4 nr rej STA....nie wiem czyje to a później w Bytomiu chyba to było mijałem jakieś szare B5 na mega glebie nie wiem czy to ktoś z forum, ale strasznie mi się przyglądał:wink:

Opublikowano

AirPort Katowice chyba w tamtym tygodniu. :mysli::wink4: Przejechałes przez parking i myślałem, że gdzieś pogadamy ale odjechałeś do bramek. :wink4:

Opublikowano

No fakt byłem, ale nie wiedziałem Twojego autka szkoda fajnie byłoby poznać następnym razem trąb:decayed:

Opublikowano
:wink4::good:
Opublikowano

Świetna Kierownica:thumbup1:

---------- Post dopisany 12-05-2013 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 11-05-2013 at 23:55 ----------

Dzięki za miłe słowo:hi:

Gdzie mnie widziałeś jeśli można wiedzieć?

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ----------

Ja dzisiaj widziałem w Tarnowskich Górach w Mc B8 na ramkach klubowych i miała założony grill z S4 nr rej STA....nie wiem czyje to a później w Bytomiu chyba to było mijałem jakieś szare B5 na mega glebie nie wiem czy to ktoś z forum, ale strasznie mi się przyglądał:wink:

No nie przesadzaj znów taki piękny to ty nie jesteś:decayed:

Opublikowano

Odezwał się polski George Clooney:decayed:

Dobrze wiesz co miałem na myśl:wink:i

Opublikowano
Widziałem na Nysie pięknie się prezentuje :-)

Dzięki za miłe słowo:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...