poziek Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Słuchajcie jest możliwość zrobienia zamówienia grupowego w firmie EL-TEC w Piastowie. Chciałbym się dowiedzieć kto z Was byłby zainteresowany zrobieniem sobie FMIC pod wymiar i montaż? Wiadomo im więcej tym taniej. Teraz tak, wymiary do B5 i B6 benzyn będę miał dokładne z firmy Race-tec czyli najlepszy ICek, który jest montowany w USA. Jeżeli chodzi o B5 i B6 tdi to będę się jeszcze konsultował z Mastersem. Wpisujcie się ale tylko Ci na 100% zdecydowani!! cena samego IC w detalu 700 zeta (plus koszty orurowania i montażu)
pre_pl Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 rozumiem, że to jest bez orurowania ? i że "w detalu 700zł" oznacza, że przy kilku sztukach może być trochę taniej ?
pre_pl Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 na kiedy planowane jest zamówienie ? Bo od tego wiele zależy
poziek Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Opublikowano 14 Listopada 2006 Z A4 Warsaw Team jest jak narazie 4 chętnych. Zbieramy chętnych. Chcesz też zrobić montaż czy wysłać Ci sam intercooler?
pre_pl Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Z A4 Warsaw Team jest jak narazie 4 chętnych. Zbieramy chętnych.Chcesz też zrobić montaż czy wysłać Ci sam intercooler? zależy kiedy by przyszło do płacenia na razie się nie decyduję, tylko wypytuje o szczegóły..... Ale skoro jest już 4 chętnych to rozumiem, że to raczej dość "szybka impreza",
poziek Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Opublikowano 14 Listopada 2006 no stary na wiosne trzeba nowe softy wgrać i śmigać
leonnardo Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 witam, nie wiem co oznacza FMIC ? Będę wdzięczny za wyjaśnienie.
adamooo Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 FMIC to jest maska robiona pod wymiar..zakładasz maske która mniej waży niż fabryczna co dodaje koni..Proponuje Ci przyłączyć się do nas a Twoja fura będzie szybsza OT!
Lukas Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Adaś ja nie wiem z czego ty dzisiaj wróżysz ale widać ze dobre to przywies na spota we wtorek :mrgreen: co do FMICA to tu taj masz zdjecie pogladowe i wyjasnienie http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3555&start=15
Cilek Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 ja byłbym chetny ale tylko całość (FMIC + rury i montarz) - za ile ikiedy? tak orietacyjnie bo budżet mam ograniczony a plany ogromne :twisted:
poziek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2006 my tylko z montażemi rurami:) wciąż czekamy na wycene w el-tecu, gościu musi dać taniej dla 5 furek, prawda?? dam info jak tylko będe znał szczegóły
Hauzer Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opłaci sie to montować w 1.8 :roll: pewnie nie :neutral:
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opłaci sie to montować w 1.8 :roll: pewnie nie :neutral: Przecież nie masz T to nie ma po co :mrgreen:
Hauzer Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opłaci sie to montować w 1.8 :roll: pewnie nie :neutral: Przecież nie masz T to nie ma po co :mrgreen: Nie znam sie tak tylko pytam. Myślałem że to chłodzi powietrze :?: albo i nie hmmm
Cilek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie znam sie tak tylko pytam. Myślałem że to chłodzi powietrze albo i nie hmmm Chłodzi, ale rozgrzane a zimniejsze od "świerzego" które Twoja wyłącznie zasysa to i tak niebędzie, więc dlatego nie masz chłodnicy doładowania.
Gość Murzyn Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 jaki bedzi koszt calosci do TDi??
Rekomendowane odpowiedzi