AZIK Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 czyli źle pamiętałem ale to że istnieje większe prawdopodobieństwo popiskiwania, to dobrze pamiętam???
Dev Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 owszem ale jak sa żle ogarniete hamulce i bez odpowiednich specyfików
alf Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Wiem że Devastation dobrze podpowiada, ale do mojego stylu jazdy Premier napewno będą wystarczające. Teraz mam Klocki TRW i jakeś gówniane tarcze, bo mechanik przyciął w h...a i dają rade. Druga sprwa, to ile mogę zyskać dopłacając 100% do ceny samych klocków zostając przy fabrycznym wariancie.
pakotomasz Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja właśnie założyłem na przód klocki i tarcze Boscha i jak na razie wszystko ok (zrobiłem ok 200km), nic nie piszczy:decayed:
MATIUS Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ja mam już tarcze trw nowe kupione teraz zastanawiam się nad klockami jakie polecacie trw ferodo premier?? rozmiar tarcz 280/22 wentylowane klocki bez czujników
Dranek Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Mi też popiskują hamulce i zastanawiam się nad zakupem takiej pasy ate plastilube - ATE PLASTILUBE SMAR DO ZACISKÓW I HAMULCÓW 75 ML (2464389825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Będzie odpowiednia, czy są jakieś lepsze na tą dolegliwość?
sokal Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 Mi też popiskują hamulce i zastanawiam się nad zakupem takiej pasy ate plastilube - ATE PLASTILUBE SMAR DO ZACISKÓW I HAMULCÓW 75 ML (2464389825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Będzie odpowiednia, czy są jakieś lepsze na tą dolegliwość? Śmiało Chyba że masz smar miedziowy Ale jak nie i masz coś kupować tylko do posmarowania klocków to możesz od razu taką pastę sobie sprawić, trwalsza będzie
Rekomendowane odpowiedzi