nedwed Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Jak w temacie, chciałem dowiedzieć się co oznacza, że wersja Audi A4 B6 które zamierzam w najbliższych dniach zakupić nosi nazwę Małyszówka ?
clinque Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 malysz wygral takiego w turnieju 4 skoczni, dlatego zaczeli mowic na b6 malyszowka...
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Też się kiedyś nad tym zastanawiałem .. co za idiotyczna nazwa ..dzwoniłem do jednego handlarza z allegro i pytam o kierownicę.. - Jaka jest cena kierownicy od B6 - Od Małysza to 150 zł - Od czego ? - No ten Audik co Małysz jeździł :facepalm: Pierwsze A4 dla Adama Małysza - Audi
nedwed Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 aa, myślalem ze to jakas konkretna wersja wyposażenia w tej B6, czyli mówicie, że sama B6 to już jest małyszówka ? :]
sebul Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Alee glupota....takiego durnoctwa dawno nie slyszalem co to ludzie nie wymysla
dziadek Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 tak jak koledzy wyżej mówią - coś na styl poloneza borewicza
Rekomendowane odpowiedzi