ucho.77 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Gumówką Jak chcesz to nauczę cie posługiwać się tym sprzętem,przestaniesz mieć koszmary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Najlepiej taką Dual-Action Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Albo renowator... Wysłane z taboreta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolejny niepotrzebny gadżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro666 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Gościu Gościu Ja też taką chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Od leosia?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolejny niepotrzebny gadżet Rezacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 będzie miodzio ja się jeszcze nie przemogłem do montażu może na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Gościu Gościu Ja też taką chce jak się trafi to dam ci znać Od leosia?:-) cupry Kolejny niepotrzebny gadżet Rezacz wzoruje się na najlepszych będzie miodzio ja się jeszcze nie przemogłem do montażu może na wiosnę dopiero przed BT trafi na auto z pakietem lato, pod warunkiem że śniegu nie będzie Edytowane 8 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 znam takich co na zime zakladaja dokladke bedziesz pan zadowolony z ta dokladna auto calkiem inaczej sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) ja znam takich co cały rok na letnich latają na razie szukam springów żeby trochę niżej "furka" siadła Edytowane 8 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 ja znam takich co cały rok na letnich latają na razie szukam springów żeby trochę niżej "furka" siadła W takim razie dokładke na rzepach panie montuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 I po co ci to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 I po co ci to +5 do mocy i 10 do lansu . Żeby Sylwia miała co wyrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 I po co ci to Żeby Sylwia miała co wyrwać zdecydowanie wiesz co robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 I po co ci to +5 do mocy i 10 do lansu . Żeby Sylwia miała co wyrwać stary a jeszcze mu d*py w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolejny niepotrzebny gadżet Łatwy sposób na przedłużenie sobie .... (obniżenie optycznie auta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 stary a jeszcze mu d*py w głowie Głodnemu chleb na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pewnie było to już poruszane, ale kierownicę od B8 sobie wstaw. Auto w środku od razu dostanie zastrzyk cywilizacji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Bardziej nad czymś takim myślałem,tylko jaśków nie robią do nich a tak na poważnie to na tego moda wcale nie ma parcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi