wrclaguna Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 A to kodowanie jak ma wyglądać? Kolego wszystko masz w 1 poscie ile razy mozna pisac jedno i to samo
jaguaro Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Panowie mam BT w podstawie D, kiera multi wszystko działa tyle tylko ze gdy próbuje wybierać glosowo załącza mi się głos " eine klanie" czyli wpisy głosowe poprzedniego właściciela-Niemca. Jak je skasować i wgrać własne? tąpnięte z iPhone
kufelkr Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Yoł, Moduł założony, prawie wszystko śmiga. Dzięki @Galetto. Jest jeden mały problem. Po wybraniu numery i podczas całej rozmowy jest dziwne buczenie w głośnikach. Tak jakby sprzężenie. Miał ktoś podobny problem albo wie ktoś jak temu zaradzić? Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
black_edition Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Czy mógłby ktoś z modułem D sprawdzić czy android 4.4 albo 6.0 sparuje się bez żadnych problemów?
sayan01 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Android 5.1.1 paruje się bez najmniejszego problemu.
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Android 6 też paruje się bez problemu z modułem D, ale nie ma kontaktów na fis'ie
kaned84 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Android 6 też paruje się bez problemu z modułem D, ale nie ma kontaktów na fis'ie U mnie kontakty na fisie pojawiaja sie bez problemu, andek 6.1 modul H na module M tez sie pojawiaja.
lolq1660 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Witam moje kodowanie wygląda tak:0011422 i dalej nie mam nic oprócz tego że telefon jest połączony, co jeszcze mogę z tym zrobić? Dodatkowo mam jeszcze taki błąd Edytowane 13 Grudnia 2016 przez lolq1660
sayan01 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) A to kodowanie jak ma wyglądać? Kolego wszystko masz w 1 poscie ile razy mozna pisac jedno i to samo To które wartości mam zmienić to wiem, bo jest wszystko napisane tylko, że nie wiem jak wejść wgl w to kodowanie kanał 77 Telephone nie mogę wejść wcale, chciałbym zmienić język wybierania głosowego na angielski, bo wk*******cy jest ten niemiecki. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez sayan01
kaned84 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 A to kodowanie jak ma wyglądać? Kolego wszystko masz w 1 poscie ile razy mozna pisac jedno i to samo To które wartości mam zmienić to wiem, bo jest wszystko napisane tylko, że nie wiem jak wejść wgl w to kodowanie kanał 77 Telephone nie mogę wejść wcale, chciałbym zmienić język wybierania głosowego na angielski, bo wk*******cy jest ten niemiecki. to masz cos z k-line do radia, pociagnij sobie bezposrednio do zlacza diagostycznego kline z radia, wtedy bedziesz mogl podlaczyc sie i do radia i do telefonu Witam moje kodowanie wygląda tak:0011422 i dalej nie mam nic oprócz tego że telefon jest połączony, co jeszcze mogę z tym zrobić? Dodatkowo mam jeszcze taki błąd Problem z modułem kierownicy...
kufelkr Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Yoł, Moduł założony, prawie wszystko śmiga. Dzięki @Galetto. Jest jeden mały problem. Po wybraniu numery i podczas całej rozmowy jest dziwne buczenie w głośnikach. Tak jakby sprzężenie. Miał ktoś podobny problem albo wie ktoś jak temu zaradzić? Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka Miał ktoś podobny problem? Lub wie jak to rozwiązać? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
sayan01 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ok jutro ogarnę, dzięki za odpowiedź
lolq1660 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 W pomarańczowej kostce, za godzinkę Ci wrzucę które dokładnie piny Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Ok czekam Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Pomarańczowa kostka pin 11 i 12 Tylko ze u mnie tabliczka rns-e wskazuje że mikrofon mam w pinie 1 i 7 plus i minus, czy to nie to? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Bromchit Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 W pomarańczowej kostce, za godzinkę Ci wrzucę które dokładnie piny Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Ok czekam Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Pomarańczowa kostka pin 11 i 12 Tylko ze u mnie tabliczka rns-e wskazuje że mikrofon mam w pinie 1 i 7 plus i minus, czy to nie to?Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka To jest podłączenie mikrofonu dla RNS-e z funkcją SDS. Pomarańczowa kostka znajduje się na dole słupka A po stronie kierowcy.
lolq1660 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ok super;) albo jestem głupi albo naprawdę mam szukać tej kostki w okolicach kierownicy a nie radia? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Bromchit Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, Nie kierownicy tylko kierowcy , lewym slupkiem jest poprowadzona wiązka dachu.
zelek2012 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam. Panowie wczoraj zamontował mi kolega moduł bluetooth z końcówka Q. wszystko dziala tylko co jakiś czas rozłacza się tel z bluetooth. Czego to moze być przyczyna . Miałem wczesniej parrota i nie było takich problemów
secio84 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Hej panowie mam problem z bt miałem galaxy s4 było wszystko Oki teraz mam galaxy s7 i telefon nie widzi bt co z tym zrobić???? Czekam na pomoc naciepane z kalkulatora S7
Rekomendowane odpowiedzi