cabanmat Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak wozisz się autem z 2009 to może spytaj o cenę nowych ori ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie dawno kupiłem B8 sprawdziłem błędy i wyskoczył jeden P067400 swieca zarowa cyl.4.Orientuje się ktoś gdzie znajdują się świece żarowe w silniku CAGB pod pokrywą czy na wierzchu? Jakie świece do tego silnika?? NGK Y-609AS lub D-Power 49 Swiece masz w glowicy z boku. ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- Jak wozisz się autem z 2009 to może spytaj o cenę nowych ori ? Gow....o Cie obchodzi kto czym jezdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Swiece masz w glowicy z boku Dzisiaj zmieniałem olej i z ciekawości się zapytałem o te świece...powiedział, że świece znajdują się pod pokrywą silnika.Silnik CAGB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 pod pokrywa to gośc ma nierówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotu Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 pod pokrywa to gośc ma nierówno Masz rację!!!Świeczki z boku, wymienioneczwarta faktycznie nie miała przejścia tak jak pokazywał vag.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 pod pokrywa to gośc ma nierówno Może i faktycznie ma, ale pod maskownica silnika są na pewno [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Dev, dnia 05 Sie 2014 - 21:39, napisał:pod pokrywa to gośc ma nierówno Może i faktycznie ma, ale pod maskownica silnika są na pewno pod maską - również no nie mogłem się powstrzymać od OT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delll Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie, świece można wymieniać pojedyńczo czy jak już to komplet ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Można wymieniać pojedyńczo. Ja zastosowałem się do starej szkoły i wymieniłem komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delll Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Można wymieniać pojedyńczo. Ja zastosowałem się do starej szkoły i wymieniłem komplet. Tak z ciekawości jaki jest koszt wymiany całości (łącznie z usługą) ? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Świece NGK kupowałem u kolegi Dzika z forum za kwotę o ile dobrze pamiętam coś około 140 PLN, wymiana w zakresie własnym zajęła około max 30 min. Potrzebne narzędzia to klucz typu grzechotka, długa nasadka 10+przedłużka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotu Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja za NGK do swojej B8 dałem 188zł komplet oczywiście. Wymieniałem sam tylko wcześniej przed wykręceniem (2-3h) radzę spryskać jakimś odrdzewiaczem np. WD-40.Kolega za taką usługę zapłacił 80zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jaki smar dałeś na gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delll Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kolego mógłbyś napisać jaki smar należy dać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A należy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delll Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Poniżej link do artykułu w temacie: http://warsztatowiec.info/jak-wymieniac-swiece-zarowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzg Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Smar się daje żeby nastepnym razem się nie zapiekły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooxvip Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 witam chcialbym sie dowiedziec jakie swiece zarowe do silnika 2.0 TDI CAHA 170 KMhttps://www.ngk.de/nc/pl/wyszukiwarka-produktow/produktfinder/PKW/GLUEHKERZEN/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 NGK D-POWER 49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Ja dziś wymieniłem na Beru wszystkie cztery cena po zniżkach mechanika w ic 58zł szt., poza tym ori były identyczne wraz z napisami, jedynie dodatkowo miały napis jak się nie mylę AG-VAG, w aso cena detaliczna netto ok. 90zł. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Kodzak33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi