Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Prosze o analizę logów,auto słabo jedzie, brak mocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieszczelny lacznik przy kolektorze ssacym.Oraz wyczysc IC bo sie gotuje az.

Opublikowano

Kurde logi robiłem z właczona klimą i na dworze była temp. 36 stopni, po dynamicznych temp. doszla pod 98 stopni

Opublikowano

W dolocie mozna jajka smazyc .

Opublikowano

Spanky czyli tak jak pisał vauxhall IC do czyszczenia ? czy może jeszcze coś ?

Opublikowano

Sprawdź czy IC nie jest zasłonięty. W kilku TDI widziałem wloty powietrza w zderzaku od wolnossących benzyn założone i IC nie był wcale chłodzony powietrzem bo wloty od benzyn są zaślepione.

Opublikowano

Kratkę w zderzaku mam z dziurami, pęknięty był wąż pomiędzy kolektorem a rurą plastykową, już wyminiony i auto gna jak dawniej.

Dzięki panowie za pomoc.

Najlepsza jest cena ori 115 zł za 7 cm gumy :facepalm: zamiennik IC 45 :decayed:

Co do czyszczenia IC to chodziło o środek czy z zewnątrz ?

Opublikowano

Jak chcesz żeby się błyszczał to wyczyść z zewnątrz :decayed:, ale jak chcesz się pozbyć z niego wszelakiego syfu proponowałbym jednak wewnątrz.

Opublikowano
Kratkę w zderzaku mam z dziurami, pęknięty był wąż pomiędzy kolektorem a rurą plastykową, już wyminiony i auto gna jak dawniej.

Dzięki panowie za pomoc.

Najlepsza jest cena ori 115 zł za 7 cm gumy :facepalm: zamiennik IC 45 :decayed:

10zł sklep z czesciami do ciagnikow. Sam to przerabialem ostatnio.

Opublikowano

Dzięki panowie za pomoc.

10zł sklep z czesciami do ciagnikow. Sam to przerabialem ostatnio.

Co czyściłeś środek IC ?

Opublikowano

u siebie nie, tylko u Mervina, ale mowie o wezu tym laczniku, tez mi pekl.

Opublikowano

Ale się pitolicie z tymi łącznikami - FMIC - Największa oferta części tuningowych: łączniki silikonowe, intercoolery, zawory blow off, wastegate, MBC, Ecumaster oraz innych mierzycie średnicę wewnętrzną (montażową) starego łącznika, podajecie wymiar i długość, do tego obejmy na klucz 13 i trzyma się na wieki wieków. A nie jakieś wynalazki z aso, od traktora czy zaporożca...

Opublikowano

Jakby była jeszcze zlogowana grupa 008 to już byłoby widać na bank czy przepływka obcina dawkę powyżej 3000 obrotów. Teraz IC już jajec nie zagotuje (przynajmniej w tym logu).

Opublikowano

Postaram się zrobić