Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ze zlotu BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam jestem tolerancyjny ale na to BMW też bym sie odlał ... :kox:

Opublikowano

Ja tam jestem tolerancyjny ale na to BMW też bym sie odlał ... :kox:

I to jest trafna uwaga :th:

Opublikowano

Trzeniu - Ty chyba masz betę, albo mam złe/nieaktualne dane - nie twierdzę, że masz nierówno pod sufitem, skoro jeździsz BMW, bo to dobre auto, ale jednak stereotypy są, jakie są i chodzi głównie o chłopaków, którzy zarobili pare groszy i kupili sobie bejce 318 i tego typu niskobudżetowe wynalazki, tylko i wyłącznie dla szpanu - panowie ze zdjęcia pokazują swoją wysoką kulturę.

Gość Trzeniu
Opublikowano

Nie nie mam , choć kiedyś posiadałem... co więcej należałem do klubu BMW i też takie bukiety się zdarzały ale to nie znaczy że należy generalizować :gwizdanie:

Co ciekawsze , osoby które zachowywały się niestosownie zostawały wydalane z klubu/forum , takie zachowania nie były akceptowane przez 95% ludzi więc naprawdę głupio jechac po wszystkich , nawet tych którzy walczą z tymi stereotypami :wink4:

To nie auto jest burak , to człowiek wsiada do auta a że stare BMki są tanie jak barszcz i młodzi naoglądali się Młodych Wilków to kupują i pokazują swoje oblicze :przebiegly:

Pozdro :wink4:

Opublikowano

takie bukiety się zdarzały ale to nie znaczy że należy generalizować :gwizdanie:

Co ciekawsze , osoby które zachowywały się niestosownie zostawały wydalane z klubu/forum , takie zachowania nie były akceptowane przez 95% ludzi więc naprawdę głupio jechac po wszystkich , nawet tych którzy walczą z tymi stereotypami :wink4:

To nie auto jest burak , to człowiek wsiada do auta

Popieram zawsze znajdzie sie kilku debili ktorzy beda obrazac lub szpanowac dotyczy to i BMW i :audi:, i wielu innych marek. Wszedzie sa czarne owce

Opublikowano

Halo tu sector nie było mnie na tym spocie - :polew:

ostatnio oglądałem od kumpla zdjęcia ze spotu bmw i się przeraziłem - same rupiecia ( to był chyba zjazd antyków a nie be-em-mek.

Opublikowano

To nie auto jest burak , to człowiek wsiada do auta a że stare BMki są tanie jak barszcz i młodzi naoglądali się Młodych Wilków to kupują i pokazują swoje oblicze :przebiegly:

Pozdro :wink4:

Tu raczej nie chodzi o tego typu użytkowników, bo opinia o bmw budowana była kilka dobrych lat i dopiero teraz ktoś próbuje z nią walczyć...

A jeżeli większość użytkowników tej marki tworzy jej złą opinie to co mamy pisać...

Owszem, jest sporo wyjątków i mam nadzieję że opinia o bmw się jak najszybciej zmieni :th:

Opublikowano

:th: :th: :polew: :polew:

tak niestety jest na prawdę :)

Opublikowano

Co sie czepiacie... może u nich taka tradycja że sie olewa najbrzydszą furmanke na spocie/zlocie :kox::polew:

Opublikowano

Co sie czepiacie... może u nich taka tradycja że sie olewa najbrzydszą furmanke na spocie/zlocie :kox::polew:

A może tak witają każdego nowego :wink4:

Opublikowano

A może tak witają każdego nowego :wink4:

To dobrze że u nas tak nie jest :polew: :polew:

Opublikowano

Kolejne potwierdzene kto u nas jeżdzi zacną marką BMW.

Bredzisz chłopie... nic mnie bardziej nie wkur... jak wrzucanie wszystkich do jednego wora.

Kilkudziesięciu kretynów robi opinie wszystkim właścicielom BMW w PL.

Ja też nam kilkunastu debili co jeżdzą Audi i jak mam to interpretować?

UUuu :gwizdanie: Trzeniu się zdenerwował :tongue4: