Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Żwawy zecior. Coś się kończy, coś się zaczyna. Sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaa... j**ane prawe małe lusterko i pomysły szwabskich inżynierów. Podczas parkowania równoległego do ciasnej szpareczki między samochodami nie zauważyłem wystającej d*py Fiata Stilo.

Opublikowano
:facepalm: zachciało się innych ciasnych szpareczek...
Opublikowano
Aaa... j**ane prawe małe lusterko i pomysły szwabskich inżynierów. Podczas parkowania równoległego do ciasnej szpareczki między samochodami nie zauważyłem wystającej d*py Fiata Stilo.

no to prawda. Podczas projektowania tego prawego lusterka jakiś Helmut miał ucisk na mózg i jakoś mu się tak skroiło to małe gówno :facepalm::facepalm:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

:polew:

+1

Opublikowano

Ojoj współczucia, rob odrazu RS body

Opublikowano

Pięknie zachowana Aczwóreczka :) Współczucia z powodu przetarcia, ale po obczajeniu tematu mam pewność, że to krótkoterminowa usterka :naughty: a co do tyciego lustereczka to jakiś hitrelowiec chyba specjalnie wyrezał takie cuś żeby się za '45r. zemścić. Miałem już kilka sytuacji, że gdyby nie nawyk obracania głowy przy zmianie pasa to prawy bok by był do roboty :facepalm:

Opublikowano
Pięknie zachowana Aczwóreczka :) Współczucia z powodu przetarcia, ale po obczajeniu tematu mam pewność, że to krótkoterminowa usterka :naughty: a co do tyciego lustereczka to jakiś hitrelowiec chyba specjalnie wyrezał takie cuś żeby się za '45r. zemścić. Miałem już kilka sytuacji, że gdyby nie nawyk obracania głowy przy zmianie pasa to prawy bok by był do roboty :facepalm:

a to mod za 50zł, bo tyle kosztuje duze lustro z angola:wink:

Opublikowano

Tylko 50zł? No to w takim razie po wymianie napinacza paska wielorowkowego poszukam dużego lusterka :naughty: Kumpel w Golfie IV to ma lepsza banię, wymienia lewe lusterko na krótkie z Lupo :grin:

Opublikowano

Taniej idzie dostać, juz od 20 PLN chodzą czasami

Opublikowano

Wiele strat w samochodzie nie ma. Umyłem bok, później nitro, pasta lekko ścierna i generalnie są tylko smugi w newralgicznych miejscach oraz wgniotka na rancie 5x5cm. Ciągłość lakieru nie została przerwana także będzie jeszcze pacjent żył kolejne 20 lat :wink:

A tak wogóle ten bok jest pechowy... poprzedni właściciel tak samo przerysował tą stronę.

A to białe, co tak dużo tego jest, to Fiat się starł :decayed:

Opublikowano

Czyli nici z modów :whistling:

Opublikowano

RS body raczej nie będzie ;-)

Ale szukam jakieś 2.5 TDI na części :decayed:

Opublikowano

E tam, zafunduj jej jakąś polerkę i śladu nie będzie :)

Prawe duże lustro też planuję :D

Opublikowano

:grin:

a co do szaraka to będzie żył.. dostanie polerki i porządnego wosku i będzie ołrajt :wink:

a fiat pewnie do malowania :grin:

Opublikowano
a co do szaraka to będzie żył.. dostanie polerki i porządnego wosku i będzie ołrajt :wink:

a fiat pewnie do malowania :grin:

Fiat (po muśnięciu audicowską blachą) pewnie do kasacji :decayed:

Opublikowano

Fiatowi o mało co abym zderzaka nie urwał :grin:

Stilo z roku 2002 albo 2003 a wykwitów rdzy że dajcie spokój...

Opublikowano

mam wrażenie jakby te auta z plasteliny robili... mogłeś mu kolego chociaż ten zderzak ściągnąć :decayed:

Opublikowano
Fiatowi o mało co abym zderzaka nie urwał :grin:

Stilo z roku 2002 albo 2003 a wykwitów rdzy że dajcie spokój...

ja wiedziałam Kochanie że z Ciebie twardy gość :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...