Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Audi a4 b8 lift 2012r. SPRZEDANA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

facet, powiem tak, auto jak auto, ale jesli to Twoje rancho dookola, to tylko pogratulowac ...... :whistling:

Opublikowano

od razu lepiej :banan:

Opublikowano
  • Autor

i co z tymi koledzy felami ma ktoś jeszcze jakieś fajne propozycje ? jutro wirusik:kox:

Opublikowano

szukaj 18tek bo będziesz żałował jak weźmiesz tylko 17tki..

Opublikowano
  • Autor

miałem 17 w b8 nie narzekałem a na 18 nigdy nie jeździłem i tylko obawiam się dziur i krzywych felg :P

---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

felgi AUDI 5x112. OPONY 7mm 2011r.ET47 Jak nowe!!! (2514105862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. hmhmhm

FELGI ALUMINIOWE 18" AUDI kpl.z oponami K-ów (2520426426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
miałem 17 w b8 nie narzekałem a na 18 nigdy nie jeździłem i tylko obawiam się dziur i krzywych felg :P

---------- Post dopisany at 12:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

felgi AUDI 5x112. OPONY 7mm 2011r.ET47 Jak nowe!!! (2514105862) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. hmhmhm

FELGI ALUMINIOWE 18" AUDI kpl.z oponami K-ów (2520426426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko przy 18 będzie trzeba leciutko obniżyć auto żeby nie stał jak koza... a krzywienie ORI 18tek to trzeba być wyjątkowo zdolnym i zaliczać każdą dziurę

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

wysłałem właśnie zapytanie o te fele :) po prosiłem o zdjęcia z drugiej strony zobaczymy może jak dobrze pójdzie to by się wyrwało za 2500:kox:

Opublikowano

Ładne masz to poliftingowe autko, gratulacje :thumbup1:

Ten wygląd można jeszcze poprawić zakładając 18''. Zastanów się jescze, żeby później nie żałować...

Opublikowano
  • Autor

przesądzone szukam tylko 18 także nie będzie źle :) z tymi felami co są 16 to słabo wygląda

Opublikowano

I dobrze, 17" za mała do B8 :P

Opublikowano

i co teraz

Opublikowano

piekna i kolor ciekawy graty zakupu

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

a co do felg to bym bral takie i w takim rozmiarze

GENUINE AUDI A4 19" 5 ARM HOLLOW SPOKE ROTOR ALLOYS AND NEARLY NEW TYRES | eBay

Opublikowano

WTF:kox:

Opublikowano

Mi by się też te 136KM szybko znudziło:decayed: Chłopak poszedł po rozum do głowy:naughty: