cougarr2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 witam szukam jakiejś sprawdzonej perfumerii gdzie można kupić coś w miarę cenowo allegro zasypane podróbami że szok. nawet sprzedawcy z wieloma pozytywami zasypują nas podróbami, nie wiem jakim cudem dostają potem POZYTYW chyba dlatego że ludzie nie wiedzą że kupili fake jak ktoś gdzieś kupił w dobrej cenie jakieś markowe perfumki dajcie znać
amaradaar Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 sprawdzona.. napewno nie w Polsce... nie masz nikogo za granica..??
musti Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 iperfumy - ja z tej strony kupowałem nie raz i mają oryginały w sephorze cena 300zł a tam 184
cougarr2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 iperfumy - ja z tej strony kupowałem nie raz i mają oryginały w sephorze cena 300zł a tam 184 tu ?? Perfumy, tanie perfumy - 75 % | iperfumy.pl
KOval81 Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 iperfumy - ja z tej strony kupowałem nie raz i mają oryginały w sephorze cena 300zł a tam 184 Ja też mogę z czystym sumieniem polecić - kupowałem u nich już ponad 10 flakonów i się jeszcze nie zawiodłem ani razu:thumbup1: Dokładnie ten link, który podałeś. ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Dodam tylko od siebie, że jeśli kupujesz coś nowego, czego wcześniej nie miałeś, to udaj się się najpierw do stacjonarnej perfumerii i sprawdź, jak na Twojej skórze będzie pachnieć - ja się naciąłem w ten sposób z 2 męskimi:wink: chociaż stary ze mnie wyjadacz:decayed:
Danek75 Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zajrzyj tutaj To kolegi z forum passata POLECAM. Sam tam robie zakupy i jestem zadowolony. Perfumeria internetowa oferuje perfumy i kosmetyki damskie, męskie, unisex - Perfumette.pl A jak nie wierzysz, to masz tu parę opinii.. Sklep perfumette.pl - opinie internautów o sklepie internetowym
cougarr2 Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Opublikowano 21 Lipca 2012 [/color]Dodam tylko od siebie, że jeśli kupujesz coś nowego, czego wcześniej nie miałeś, to udaj się się najpierw do stacjonarnej perfumerii i sprawdź, jak na Twojej skórze będzie pachnieć - ja się naciąłem w ten sposób z 2 męskimi:wink: chociaż stary ze mnie wyjadacz:decayed: co masz na myśli ?? że się naciąłeś ? masz jakiś sprawdzony długo otrzymujący się fajny zapach ?
Danek75 Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Hugo Boss - Energize, Hugo Boss - Dynamic (kula), Acqua Di Gio - Armani. Sprawdź sobie te
cougarr2 Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 Danek75 perfumki tam oferowane są ori ?? proównywałeś z perfumkami z perfumeri np. Sephora ?? ceny atrakcyjne obawiam się że aż za bardzo. już raz kupiłem niby ori i tylko się wkur.........
Danek75 Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 już raz kupiłem niby ori i tylko się wkur......... Ja parę razy kupowałem perfumy na amazon.com i porównując zapach i opakowanie do tych kupowanych w perfumette - to jakoś nie wyczułem żadnej różnicy. Jak dla mnie - były identyczne
Armi Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Internetowa perfumeria dolce.pl - oryginały:thumbup1: W Superpharm-ie też oryginały i można trafić na fajne promocje. Kupując w Sephorze czy Douglasie, często się przepłaca.
KOval81 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 [/color]Dodam tylko od siebie, że jeśli kupujesz coś nowego, czego wcześniej nie miałeś, to udaj się się najpierw do stacjonarnej perfumerii i sprawdź, jak na Twojej skórze będzie pachnieć - ja się naciąłem w ten sposób z 2 męskimi:wink: chociaż stary ze mnie wyjadacz:decayed: co masz na myśli ?? że się naciąłeś ? masz jakiś sprawdzony długo otrzymujący się fajny zapach ? No właśnie w tym celu radzę sprawdzić wcześniej - np na ubraniu trzymały się bardzo długo, a gryzło się z PH skory do tego stopnia, że nie pachniało nic. Z początku myślałem, że już zwyczajnie przyzwyczaiłem się do zapachu, ale zwyczajnie nie było go czuć. Sprawdzony, długo utrzymujący się? Zależy w jakim kierunku szukasz i jakie preferujesz. Kilka na pewno się znajdzie ładnych i trwałych, zależnie od pory roku i okazji na którą chcesz ich użyć Nie wszystko zawsze i wszędzie pasuje - wypada o tym pamiętać ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ---------- Testowałem naprawdę wieeele zapachów i nie da się jednoznacznie polecić żadnego z nich - preferencje kupującego są niezbędne i okoliczności, to wtedy na pewno postaram się coś sprawdzonego polecić/doradzić
cougarr2 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 chodzi mi o ładny zapach do pracy, do użytku codziennego, doś długo trzymający żeby nie trzeba było psikać się kilka razy dziennie.
Armi Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja mam Kenzo Jungle, ale nie każdemu ten zapach pasuje:wink:
filip1001 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja kilkukrotnie robiłem zakupy na stronce PERFUMY, Perfumeria, Perfumy w Flakonik.pl, perfumy dla kobiet, perfumy dla mczyzn, perfumeria internetowa, markowe perfumy , perfumeria internetowa, perfumy, perfumeria, i zawsze przychodził oryginał. A co do zapachu to proponuję iść do tradycyjnej perfumerii i powąchać kilka zapachów. Ja obecnie używam w zależności od okazji: Hugo Boss szary Jean Paul Gaultier- Le Male Calvin Klein One Aqua Di Gio- Giorgio Armani Tommy Hilfiger Standard
KOval81 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Czyli ogólnie coś lekkiego i nie narzucającego się, a jednocześnie wyczuwalnego. A masz jakieś upodobania co do nuty zapachowej? Z takich "pracowniczych" zapachów to: Aqua di Gio - ładny, znany, podoba się kobietom i długo się utrzymuje mimo delikatnej nutki Gucci pour Homme II Versace pour Homme (Medusa) Azarro Chrome - stary, ale wciąż w czołówkach sprzedaży. Od długiego czasu ja go jednak nie czułem nigdzie:wink: Givenchy Very Irresistible Dolce&Gabbana Light Blue Calvin Klein Euphoria Clinique Happy To takie na szybko, które miałem i testowałem na sobie. Nie każdy mi odpowiadał, ale nie układałem tego w kolejności upodobania, tylko tak, jak sobie przypominałem:wink:
Krzysztof Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Internetowa perfumeria dolce.pl - oryginały:thumbup1:W Superpharm-ie też oryginały i można trafić na fajne promocje. Kupując w Sephorze czy Douglasie, często się przepłaca. 5 razy robiłem zakupy dla siebie i na prezent w dolce.pl i zawsze wszystko w porządku. Opakowania + zawartość ori:)
Rekomendowane odpowiedzi