kuba.goller Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam, czy ktoś z Szanownych kolegów zakłądał taki steronik u siebie i może napisać o tym jak się sprawuje? Sterowniki / Sterownik Świateł dziennych APN-12V blister - Światła dzienne LED, Kamera cofania, Czujnik cofania, Hadron-najlepsza elektronika samochodowa
Maciejo Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja założyłem przekaźnik za 10zł i spełnia taką samą funkcje
nastradamus Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 a może z funkcją comming/leaving home ŚWIATŁA DZIENNE - Moduł z funkcją COMING / LEAVING (2496758149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. montował ktoś?
kuba.goller Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Chciałem ten założyć ale u mnie bęzie komunikat spalonej żarówki, dlatego szukam modułu który takiego błędu nie bęzie generował. Podobno ten w temacie nie będzie. Tematu odnośnie tego urządzenia nie było, są setki innych, z których mało co wynika.
bin85 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 No właśnie, ciekawe jak to się ma jeżeli mamy MCE wersję high który odpowiada wtedy m.in. za światła. Podłączając taki moduł podjemy napięcie również na wyjście MCE itu pytanie czy mu to nie zaszkodzi. Znalazłem coś takiego QuasarElectronics.pl - Produkty - MODUŁY SPECJALNE I ROZWIĄZANIA DEDYKOWANE - Moduły świateł dziennych i pasywnego doświetlania ale cena troszkę wysoka.
kuchar222 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja mam już rok wspominany na forum moduł SD-2 i działa bez zastrzeżeń i jest o wiele tańszy
bin85 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Aha to spoko w B5 tez miałem SD-2 było OK, tak że wychodzi na to że trzeba będzie do b6 tez założyć
Fr0styyy. Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja SD2 miałem do wczoraj, bo padł przez zalane przekaźniki pod ECU...
kuba.goller Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 o SD2 czytałem, że się grzeje a po rozmowie z producentem dowiedziałem się, że komunikat spalonej żarówki będzie i na tą chwilę nie potrafią tego zmienić. Moduł opisany przez bin85 jest OK, ma nawet homologację ale z montażem wychodzi 700zł no i ma fukcje, które już mam oryginalnie. Jadę dzisiaj zamontować ten z tematu posta, podobno nie będzie generował błędu spalonej żarówki. No i zrezygnowałem, okazało się że trzeba robić taki mod że elektryk potrzebuje 3h a efekt bezbłednego funkcjonowania niepewny.
kuchar222 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 o SD2 czytałem, że się grzeje a po rozmowie z producentem dowiedziałem się, że komunikat spalonej żarówki będzie i na tą chwilę nie potrafią tego zmienić. u mnie się jakoś nie grzeje i komunikatu o spalonych żarówkach również nie ma więc albo ja poprawiłem konstruktora albo mam jakiś inny model
kuba.goller Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 Kończę wątek zakłądając ori xenon:)
Rekomendowane odpowiedzi