Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Światła dzienne - Sterownik/moduł Świateł dziennych APN-12V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z Szanownych kolegów zakłądał taki steronik u siebie i może napisać o tym jak się sprawuje?

Sterowniki / Sterownik Świateł dziennych APN-12V blister - Światła dzienne LED, Kamera cofania, Czujnik cofania, Hadron-najlepsza elektronika samochodowa

Opublikowano

jest już temat o module świateł dziennych

Opublikowano

Chciałem ten założyć ale u mnie bęzie komunikat spalonej żarówki, dlatego szukam modułu który takiego błędu nie bęzie generował. Podobno ten w temacie nie będzie.

Tematu odnośnie tego urządzenia nie było, są setki innych, z których mało co wynika.

Opublikowano

No właśnie, ciekawe jak to się ma jeżeli mamy MCE wersję high który odpowiada wtedy m.in. za światła. Podłączając taki moduł podjemy napięcie również na wyjście MCE itu pytanie czy mu to nie zaszkodzi.

Znalazłem coś takiego QuasarElectronics.pl - Produkty - MODUŁY SPECJALNE I ROZWIĄZANIA DEDYKOWANE - Moduły świateł dziennych i pasywnego doświetlania ale cena troszkę wysoka.

Opublikowano

Aha to spoko w B5 tez miałem SD-2 było OK, tak że wychodzi na to że trzeba będzie do b6 tez założyć

Opublikowano

Ja SD2 miałem do wczoraj, bo padł przez zalane przekaźniki pod ECU...

Opublikowano

o SD2 czytałem, że się grzeje a po rozmowie z producentem dowiedziałem się, że komunikat spalonej żarówki będzie i na tą chwilę nie potrafią tego zmienić. Moduł opisany przez bin85 jest OK, ma nawet homologację ale z montażem wychodzi 700zł no i ma fukcje, które już mam oryginalnie. Jadę dzisiaj zamontować ten z tematu posta, podobno nie będzie generował błędu spalonej żarówki.

No i zrezygnowałem, okazało się że trzeba robić taki mod że elektryk potrzebuje 3h a efekt bezbłednego funkcjonowania niepewny.

Opublikowano
o SD2 czytałem, że się grzeje a po rozmowie z producentem dowiedziałem się, że komunikat spalonej żarówki będzie i na tą chwilę nie potrafią tego zmienić.

u mnie się jakoś nie grzeje i komunikatu o spalonych żarówkach również nie ma :) więc albo ja poprawiłem konstruktora albo mam jakiś inny model

Opublikowano

Kończę wątek zakłądając ori xenon:)