Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dylemat po chipie w renomowanym zakladzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panwie ja tylko powiem ze powinno pojawić się pytanie czy zgrywano program z auta i ile razy był wgrywany program i hamowane auto a nie jak długo był modyfikowany ale tu faktycznie wykres wygląda jak gotowiec lub tak ci zrobiliśmy i koniec:)

Oprócz synchronizacji wałka warto sprawdzić ustawienie popychaczy pompek

Opublikowano

auto było najpierw hamowane potem zgrywany stary potem wgrywany nowy i znowu hamowane nic wiecej czyli gotowce?

Opublikowano
auto było najpierw hamowane potem zgrywany stary potem wgrywany nowy i znowu hamowane nic wiecej czyli gotowce?

A ile czasu było miedzy zgraniem a wgraniem? 10min?:)

Opublikowano

zgranie ze 15 min wgranie 20 min a co z tym czasem pomiedziy tez 20 min

Opublikowano

hmmmm to strasznie szybcy są:) chyba robią import map z innego pliku

Opublikowano

z tegego wykresu widać ze jest jakies niemilosierne jebniecie a potem w dol, lepiej zamiast tej gorki pociagnac rowno i nizej, bo po co to miedzy 22000 a 24000 jak potem nagle leci jak skoczek spadochronowy

Opublikowano

Panowie to jest touran BKD mojego kumpla z hybrydą GT18/20, ciśnienie o ile pamiętam 1,35 albo 1,40. To wykres po korektach z 204KM/430Nm bo wyrywało mu poduszkę skrzyni biegów, było 1,7bara o ile pamiętam.

wykres.jpg

<br /><br />

Opublikowano

za taki program to ja dziekuje :facepalm: lpiej boxa z allgro, taniej a jeden wuj

ten komentarz nie dotyczy postu mcgaivra tylko v-tech lowicz

Opublikowano

powiem tylko tyle ze ta wyzyna jest wcale niepotrzebna na sofcie z łowicza , tak jak kolega wyzej pisał , lepiej bardziej płasko ale wyciagnac przebiek nm ,na takim sofcie to tylko sprzegło w d....e dostaje

Opublikowano

zadne vtechy bylo to pisane juz 100razy

Opublikowano

Chłopaki, jestem teraz na wakacjach dosłownie jakieś 700m od V-tech Pomorze. Nudzi mi się straszelnie, więc zajadę powq............. trochę ich jak będą się mądrzyć :) Jak wrócę to zdam wam relacje :)

Opublikowano

w Gdyńskim V-techu to całkiem są motarzyści box-ów tylko :kwasny:

Opublikowano

większość wgrywa gotowce i robi poprawki. Kilka "osób" robi jak trzeba. Za taką robotę powinni oddać kasę albo poprawić i zrobić jak należy.

Opublikowano

W moim przypadku w Dynosofcie wyglądało to tak, że Wojtek wjechał na rolki, podpiął pod kompa, trochę pojeździł i później hamowanie. Po sprawdzeniu serii poszedł do kanciapy na ok 2godz i pisał program, później było jeszcze ok 6 hamowań i było gotowe. Całość zajęła ponad 3 godz.

Opublikowano
w Gdyńskim V-techu to całkiem są motarzyści box-ów tylko :kwasny:

To co mogę napisać po wizycie to tyle, że pan wyjechał mi z ceną 1600zł plus zhamowanie 150zł, nabąknąłem mu że coś już tak ktoś grzebał to kolejne 450zł za wgranie serii i sprawdzenie czy wszystko OK i dopiero robienie programu z oryginalnego softu, jak się dowiedział że to 190KM seria i szwajcar z EURO4 to cena podskoczyła do 1800, jak zobaczyłem że gościowi wydawało się, że wie wszystko najlepiej to mu powiedziałem co jest poprzerabiane w silniku i jaki chce mieć wynik, to mu papieros z ręki mało co nie wypadł i powiedział że cena będzie indywidualnie liczona około 2500-3000 bo nie wiedział ile czasu im to zajmie i ile będzie korekt. To mu wtedy powiedziałem jaki mam teraz wynik i ile mnie kosztował program i pożegnałem się z panami.

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

a czego sie spodziewałeś ?????

że zrobia Ci lepszy wynik ????

to gamonie, "kopiuj-wklej" najlepiej im wychodzi

brak słów...

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

a czego sie spodziewałeś ?????

że zrobia Ci lepszy wynik ????

to gamonie, "kopiuj-wklej" najlepiej im wychodzi

brak słów...

Ja tam pojechałem z nudów:) i podenerwować ich :) a przy okazji byłem świadkiem ciptjuningu A6C6 2,0TDI i z tego co widziałem to jedyne co klepał na klawiaturze to ctrl-c i ctrl-v, a właściciel samochodu to już w nim spał :)

Opublikowano

im więcej korekt tym lepiej, tym bardziej tunerowi zależy na zrobieniu dobrze, za pierwszym podejściem zrobić idealnie nie każdy potrafi:)

Opublikowano
za pierwszym podejściem zrobić idealnie nie każdy potrafi:)

A ja myślę ze jeśli za pierwszym razem wyjdzie idealnie to jest tylko zbieg okoliczności:)