Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie ponoć :facepalm:

Zapomniałem to skorygować :naughty:

To jest przykład filmu że lepiej najpierw oglądnąć niż czytać opinie osób z sieci których nie znamy.

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale Pablo ja Ci wówczas napisałem że na filmewbie ma fatalne opinie, nie wiem gdzie twe źródło informacji :naughty:

I tym sposobem wypuściłeś kolegów na minę :decayed: Dlatego sugeruję że lepiej pisać o filmach po ich obejrzeniu a nie jak się w sieci pojawią...

Opublikowano

Najwyżej raz wpadli na minę:grin: A ile razy poleciłem im dobre perełki przez co myślę że mi wybaczą straconego transferu i czasu :decayed:

Jutro oblookam tego nowego Bourna bo ponoć....:eusathink::polew:

Opublikowano
Najwyżej raz wpadli na minę:grin: A ile razy poleciłem im dobre perełki przez co myślę że mi wybaczą straconego transferu i czasu :decayed:

Jutro oblookam tego nowego Bourna bo ponoć....:eusathink::polew:

Ten co grał Bane w Batmanie, ponoć dobry jest film.

Ten też miał być ponoć dobry :facepalm: nie wiem po co takie filmy robią i skąd biorą na to kasę :facepalm:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

PABLO popraw się :whistling:

Opublikowano

Wczoraj przypadkowo włączyłem pudło a tam na tvp2 zaczął się ten film

Filmweb.pl - filmy takie jak Ty™!

Zdecydowanie polecam, genialny od początku do ostatniej sceny. Mocne, prawdziwe kino i bardzo dobre aktorstwo.

Opublikowano
Ten też miał być ponoć dobry :facepalm: nie wiem po co takie filmy robią i skąd biorą na to kasę :facepalm:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

PABLO popraw się :whistling:

Oglądałem go i o dziwo wytrzymałem do końca choć średniak był dla mnie a raczej gorzej niż średniak, powiedziałem kumplowi że nie wiem co tam dobrego w tym filmie widział :whistling:

A w tym wszystkim chodzi o to że gość dalej siedzi w więzieniu i nie chcą go wypuścić z tego co czytałem.

Film miał za zadanie pokazać że gość jest bardziej niezrównoważonym artystą a nie jak wielu twierdzi groźnym przestępcą.

Tom Hard bardzo dobrą rolę zagrał :whistling:

Opublikowano

A jak ten nowy Resident Evil Dominacja ???? Warto zasiadac z browarem do tego ?? :naughty:

Opublikowano
A jak ten nowy Resident Evil Dominacja ???? Warto zasiadac z browarem do tego ?? :naughty:

Jeśli lubisz Residenty to obowiązkowa pozycja.

Ja nie dawno byłem na ostatnim Residencie w Imax'ie po za fajnymi efektami 3D film nie zrobił szału, nie ma już tego klimatu co dawniej.

I tak najlepsza dla mnie to jedynka Resident Evil z 2002r :kox:

Najbardziej zbliżony film klimatem do gry itd.

Opublikowano

wczoraj byłem na "7 psychopatach" bo po trailerach zapowiadał się dobrze ale przyciąłem komara ze trzy razy w czasie seansu, tragedia, nie komedia :decayed:

Opublikowano

jeśli chodzi o horrory to " Czarnobyl Reaktor strachu " najgorszy film jaki widziałem w swoim życiu..... kiedy coś się zaczyna dziać... film się kończy... dobrze, że do kina nie poszedlem na niego

Opublikowano

Tom Hard bardzo dobrą rolę zagrał :whistling:

Gosc sie nazywa Tom Hardy. jak ktos lubi tego aktora to fajna role mial w warriorze, pomimo tego, ze film ma troche prostacka fabule, rola pelnego gniewu Tommy'ego - mocna. No i tez Bane w ostatnim batmanie. Wykreowal bardzo ciekawa postac chociaz w ogole nie pokazywal twarzy a glownie gral glosem. I ostatnio Lawless, podobno tez fajnie zagral ale tego jeszcze nie ogladalem.

Opublikowano

7472202.3.jpg?l=1341198726000

Totalne dno!

Włączyłem tylko zobaczyć jak ten siwy mutant zabijał nastolatków by się pośmiać a tak to film porażka.

1 czy 2 część była z większym rozmachem nakręcona a te kolejne to zwykłe nisko budżetówki!

Opublikowano

widział ktoś Operację ARGO ?

bo nie wiem czy warto isc do kina ....

Opublikowano
jeśli chodzi o horrory to " Czarnobyl Reaktor strachu " najgorszy film jaki widziałem w swoim życiu..... kiedy coś się zaczyna dziać... film się kończy... dobrze, że do kina nie poszedlem na niego

Potwierdzam po 1 h filmu dopiero zaczyna sie coś dziać a film ma ok 1,20 ^^ 4/10

Opublikowano

7fbd367745eaaa778011bc79b6aa548e.jpg

Oglądał ktoś:question::eusathink:

Opublikowano

Filmweb.pl - filmy takie jak Ty™!

widziałem urywki na Top Gear :polew::polew::polew::polew::polew:

niezle na koniec z autami Hammonda i Clarksona pojechali

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

a dzisiaj obejrzałem cały, fajny, mi sie podobał

Opublikowano
widział ktoś Operację ARGO ?

bo nie wiem czy warto isc do kina ....

Ja byłem - jak dla mnie spoko, nie ma jakoś strasznie dużo akcji, ale trzyma w napięciu. Moim zdaniem mocne 7/10, chyba aktualnie najciekawsza pozycja w kinach.