Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mówimy o dokumencie o Senna to warto oglądnąć najdłuższą wersję która trwa 2:43 więcej jest komentarzy i wywiadów znanych osobistości o najlepszym kierowcy w historii.

Polecam:wink:

"Jest w internecie dostępna również dłuższa wersja tego dokumentu, ok. 2h40minut, materiały

archiwalne takie same jak w krótszej wersji, jednak bogatsza jest o komentarze i wywiady np. z

Alainem Prostem. Niestety tylko z napisami, ale warto obejrzeć, bo te dodatkowe minuty dużo

wnoszą. "

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeśli mówimy o dokumencie o Senna to warto oglądnąć najdłuższą wersję która trwa 2:43 więcej jest komentarzy i wywiadów znanych osobistości o najlepszym kierowcy w historii.

Polecam:wink:

"Jest w internecie dostępna również dłuższa wersja tego dokumentu, ok. 2h40minut, materiały

archiwalne takie same jak w krótszej wersji, jednak bogatsza jest o komentarze i wywiady np. z

Alainem Prostem. Niestety tylko z napisami, ale warto obejrzeć, bo te dodatkowe minuty dużo

wnoszą. "

Właśnie ją oglądałem.

Swoją stroną Profesor to typowy nerwowy francuzik:decayed:

Opublikowano

On nawet w tym filmie gdy udziela wywiad ma się za lepszego kierowcę od Senny :decayed:

Opublikowano
Supermarket....

:facepalm:

Tomek bo Ty polskie shit oglądasz:grin:

Bez kitu ale nasze filmy są jak reprezentacja piłki,każdy ma nadzieje że tym razem się uda a tu lipa:decayed:

Chodź czasem coś tam im wyjdzie :dziura:w sensie filmów:kox:

Polska reprezentacja jest jak jądra - biorą udział ale nigdy nie wchodzą...:decayed:

Opublikowano
wczoraj w nocy obejrzałem " OBECNOŚĆ " i mnie szczerze trochę przestraszył :naughty: polecam na samotny wieczór bo kobiety to z reguły już po 5min patrzą przez palce :grin:

za***isty film, po raz pierwszy w życiu miałem gęsią skórkę oglądając horror.

Opublikowano
BTW; Kierowcy F1 w latach 80 musieli mieć jaja... Scigać się w deszczu 500KM bolidem bez abs i żadnej kontroli trakcji na Nordschleife:shock3: Teraz to mają piknik:wink:

Sorry za OT ale masz racje.

---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ----------

A teraz mają abs i kontrole?:whistling:

Nie a ścigają się na Nordschleife?:whistling:

Dzisiaj scigaja sie na GP-strecke, ktora jest co prawda polaczona z Nordschleife, ale to dwa rozne tory.

GP- Strecke jest 2 razy szersza od Nordschleife, ale krotsza bo ma 5,14km i ma strefy z piaskiem w razie bledu kierowcy, a nordschleife ma 20,83km i odstep od toru do barierki jest momentami jakies 2m- w razie bledu kierowce F1 wynosili na noszach. Kosmiczna roznica. Czasami te dwa tory lacza w calosc i mozna sie po nich przejechac prywatnym samochodem- z czego skorzystalem i moglem porownac, wiec moge potwierdzic ze to co ci kierowcy wtedy tam wyprawiali to Sajgon.

Sorry za OT

Opublikowano

Momentami jakieś 2m powiadasz?...w Monako,czy Singapurze jest 0m,nawet 0cm:wink:,więc poza sentymentem,nie wiem dlaczego ten tor mailby byc taki wyjątkowy:whistling:

waszym zdaniem dzisiejsi kierowcy to piz*y i mają "piknik",ja uważam,ze sa tacy sami jak kiedys,jeżdżą na granicy,tak jak kiedys,bo na tym to polega,mają lepiej tylko o tyle,ze bolidy są bezpieczniejsze,ale tez jeżdżą z dużo większymi szybkosciami w zakretach,tu przykład Monako,dzisiejszy bolid zdublowalby tego z 80lat ponad 10x na całym wyścigu

bezpieczeństwo jest dla opini społecznej,cywilizacja,humanitaryzm itd...,kierowca ma to w d*pie,najlepszy przykład Kubica,niech ktoś mi powie,ze on nie ma jaj:whistling:

Opublikowano

Memento - bardzo dobry. Mimo, że film z 2000r. dopiero teraz udało mi się go zobaczyć.

Pacific Rim też całkiem spoko. Jak na bajeczkę fajnie się ogląda.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kiedyś nie było taki wspomagaczy jak dziś.

Nawet lekarze wiedzieli mniej,kierowcy z dawnych czasów moim zdaniem byli bardziej świadomi śmierci co było także ich słabostką.

Nie ma co porównywać bolidów z tamtych czasów a tych dzisiejszych.

Ja nie uważam dzisiejszych kierowców f1 za cioty ale prawda jest taka ze kiedyś wiecej zależało od kierowcy a dzis to auto 80% a 20% kierowca.

Opublikowano

Nawet lekarze wiedzieli mniej,kierowcy z dawnych czasów moim zdaniem byli bardziej świadomi śmierci co było także ich słabostką.

Ja nie uważam dzisiejszych kierowców f1 za cioty ale prawda jest taka ze kiedyś wiecej zależało od kierowcy a dzis to auto 80% a 20% kierowca.

zasadnicza roznica miedzy wtedy a dzis jest taka ze wtedy nie wszyscy dozywali konca sezonu. W takich warunkach zostanie mistrzem znaczylo wiecej, niz dzis. Trza bylo miec jaja i byle malolat nim by juz nie zostal. Dlatego Senna to legenda a Schumacher juz nie (dla mnie), a tym bardziej Vettel....

Chetnie podyskutuje dalej w watku o sportach samochodowych i F1...

Opublikowano

zasadnicza roznica miedzy wtedy a dzis jest taka ze wtedy nie wszyscy dozywali konca sezonu. W takich warunkach zostanie mistrzem znaczylo wiecej, niz dzis. Trza bylo miec jaja i byle malolat nim by juz nie zostal. Dlatego Senna to legenda a Schumacher juz nie (dla mnie), a tym bardziej Vettel....

Chetnie podyskutuje dalej w watku o sportach samochodowych i F1...

+1

Tomeks porównujesz Nordschleife do Costa Azur czy Singapuru. Na tych torach jest około 15 zakrętów a na Nordschleife 150

Opublikowano

Wandej,mówimy cały czas o latach 80,więc o torze z 16 zakretami

przypominam:

BTW; Kierowcy F1 w latach 80 musieli mieć jaja...
Opublikowano

pany

może załóżcie osobny wątek

ileż można czytać - dajcie już spokój ... :whistling:

Opublikowano

lecie teraz ? na jakim kanale ? :whistling:

Opublikowano

Oblookam zaraz Jobs'a co był w kinach jakiś czas temu zobaczymy czy warto :)

Opublikowano

padaczka

Opublikowano

Średniak, myślałem że film będzie trwał do późniejszych lat Apple a tak to się skończył gdy zaczęło się coś dziać.

6/10

Opublikowano
lecie teraz ? na jakim kanale ? :whistling:

... rzadko pstrykam TV :wink: w necie jest non stop :decayed:zdecydowanie polecam :thumbup1::thumbup1::thumbup1:Gorączka (1995) - Filmweb

Pierwszy raz widzialem go 15 lat temu :decayed: ale dalej zadziwia :kox:

Opublikowano

slusznie

genialne kino