Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l Ja ostatnio olgladalem Gran Torino z Clintem. Osobiście mi sie podobał .
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l Był gdzieś taki temat Stary, ale dobry film-jak ktoś lubi się pośmiać: "Super Zioło".
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l kurcze - fajny pomysł... będzie wiadomo co ściągać poproszę tylko o jakieś info - dlaczego był "fajny"
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l Green Street Hooligans 2 polecam takze polecam,film dobry z reszta 1 tez byla super,gran torino dla mnie sredni,fajny film to -uprowadzona (TAKEN) hooligans wiadomo walki na stadionach itp.fajne dla ludzi lubiiacych filmy z przemoca mi osobiscie sie bardzo podobal uprowadzona-fajna akcja i fabula ja polecam te 2 stronki pecetowiec i seriale online mozna obejzec wiekszosc nowych i starych filmow
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l kurcze - fajny pomysł... będzie wiadomo co ściągać poproszę tylko o jakieś info - dlaczego był "fajny" Wlasnie dlatego to zalozylem Green Street Hooligans 2 polecam To ja nawet nie wiedzialem ze jest 2 [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 20:15_________________________________________________ ja polecam te 2 stronki pecetowiec i seriale online mozna obejzec wiekszosc nowych i starych filmow Jakie te strony bo nie napisales ??
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l Do ściągania filmów polecam te strone szybko wszystko sie ściąga http://forum.wielkiekino.eu/pl/index.php?sid=c77f8f95b71af976d46306fa2c9c7555
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l polecam dla facetów Fast.and.Furious.2009.TELESYNC.XviD-OPTiC.[sharethefiles.com]
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l polecam dla facetów Fast.and.Furious.2009.TELESYNC.XviD-OPTiC.[sharethefiles.com] F&F mozna obejrzec, ale nie powala na kolana. Ot, taki sobie film, troche bajki, troche akcji...
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l polecam dla facetów Fast.and.Furious.2009.TELESYNC.XviD-OPTiC.[sharethefiles.com] F&F mozna obejrzec, ale nie powala na kolana. Ot, taki sobie film, troche bajki, troche akcji... eh każdemu nie dogodzi no to Slumdog.Millionaire.2008.DVDSCR.XviD-NoGrp.(osloskop.net)
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l polecam dla facetów Fast.and.Furious.2009.TELESYNC.XviD-OPTiC.[sharethefiles.com] F&F mozna obejrzec, ale nie powala na kolana. Ot, taki sobie film, troche bajki, troche akcji... eh każdemu nie dogodzi no to Slumdog.Millionaire.2008.DVDSCR.XviD-NoGrp.(osloskop.net) Potwierdzam fajny film :gwizdanie: I niezla laska gra :kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l te strony to wlasnie pecetowiec.pl,i seriale online wpiszesz w google to ci wyskoczy moozna tam obejzec duzo filmow
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Temat powielony: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t32634.0.html;highlight=film a co "wychodzi" nowego/ciekawego mozna znalezc na releaseweb i peb.
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l no to ja jako kinoman podam parę wartych uwagi Sex drive Role models Yes man Blood diamonds Disaster movie El maquinista Step brothers Grandma's boy
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Koledzy a taki tytul: TAKEN w Wolnym tlumaczeniu "Uprowadzona" POLECAM!!!!!!!
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Zdecydowanie polecam "Gran Torino". jeden z lepszych filmów ostatnich lat. "Zapaśnik" - dobre kino