dawkol-d1 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Dziś byłem na Jesteś Bogiem i jest dobry i to bardzo, ale w sumie liczyłem na coś więcej Ted epicki
Matek Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 dewkol-d1, ja też właśnie z kina wróciłem i zgadzam się z Twoją opinią. d*py nie urywa, ale dla fana PFK a i nie tylko pozycja obowiązkowa. Bardzo dobra gra tego aktora grającego Fokusa.. Jak ktoś siedzi w temacie to zgodzi się ze mną, że zachowania po prostu identyczne. W każdym razie POLECAM
Skyliner89 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Jak ktoś nie oglądał to polecam. Bardzo dobry film:
Dev Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 ledwo co sie skonczył ja własnie ogłądałem Strzelca z Markiem Walhbergiem
PABLO Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Jak ktoś nie oglądał to polecam. Bardzo dobry film: Jeden z najlepszych filmów ostatnich lat, ponownie oglądałem wczoraj na TVN w super kinie Na końcu przypomina się jedna scena z Titanica
Wandej Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Jak ktoś nie oglądał to polecam. Bardzo dobry film: Jeden z najlepszych filmów ostatnich lat, ponownie oglądałem wczoraj na TVN w super kinie Na końcu przypomina się jedna scena z Titanica Potwierdzam:good: Bardzo dobra produkcja:kox: Pany jakiegoś linka albo torrent możecie podrzucić do filmu Nad Życie?? Siostra sie uprała żebym ściągnął
PABLO Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Pany jakiegoś linka albo torrent możecie podrzucić do filmu Nad Życie?? Siostra sie uprała żebym ściągnął Chodzi Ci o ten co był w kinach w maju?
Wandej Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Pany jakiegoś linka albo torrent możecie podrzucić do filmu Nad Życie?? Siostra sie uprała żebym ściągnął Chodzi Ci o ten co był w kinach w maju? Tak o tej siatkarce Agacie Mróz:kwasny:
dawkol-d1 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Przyznam szczerze, że po tym jak byłem na nim w kinie, od razu zacząłem szukać go na necie. Ostatnio szukałem jakieś 1,5 miesiąca temu i nic nie znalazłem
ucho.77 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Dziś byłem na Jesteś Bogiem i jest dobry i to bardzo, ale w sumie liczyłem na coś więcej Ted epicki dewkol-d1, ja też właśnie z kina wróciłem i zgadzam się z Twoją opinią. d*py nie urywa, ale dla fana PFK a i nie tylko pozycja obowiązkowa. Bardzo dobra gra tego aktora grającego Fokusa.. Jak ktoś siedzi w temacie to zgodzi się ze mną, że zachowania po prostu identyczne. W każdym razie POLECAM Właśnie wróciłem z kina i zgadzam się z Panami,film jest dobry,dla osób słuchających hip hopu obowiązkowa wizyta w kinie,POLECAM
Mario22 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Po .... " Jestem Bogiem" ... pyrsk... jakos tak nijak...polecam wydanie paru zł na bilet do kina tym ktorzy wiedzą o polskiej scenie hip hopowej więcej niż zagadnienia typu peja ostry i fenomen .... a nawet nie fenomen a co przykre mezo czy 18L ... Olka była zemna i sie nudzila przez 2h... a mnie sie łza zakrecila ... mam kumpla na bogudzicach i ostatnio akurat bywalem u niego bo rezał mi kratki z a3 i podsufitke z W8/A6 i tak patrząc w okolice.... to było to ... także polecam fanom PFK film " Jestes Bogiem " I tak dla klimatu ... P.S. Wstyd sie przyznać ale prawie sie poryczałem ...a moja patrzyła jak na ciula... Magik [*]
PABLO Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 The Last Stand Trailer Arnold Schwarzenegger 2013 Movie - Official [HD] - YouTube ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ----------
Skyliner89 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone zagrają razem w filme pt. "THE TOMB" :
dzik Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 nie wiem czy oglądaliście Panowie ale za***isty jest I love You Phillip Morris idealny by pobrechtać z pedałków
Dev Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 w koncu zdradziłeś "swoje" klimaty.... :decayed: dzisiaj śćiągnę i zobacze co jest warte
dzik Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 hehehe Kociaczku chodz do dziczka...nie będzie bolało :polew::polew:
Dev Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 teraz wiem skąd sie wzięło: "zadowolenie klientów bezcenne..."
dzik Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 teraz wiem skąd sie wzięło:"zadowolenie klientów bezcenne..." nie mów dzięki weź do ręki a w temacie dawno temu w ameryce, gorączka, chłopcy z ferajny, kto nie widział - koniecznie niech obejrzy!
Frimuś Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 "Od zmierzchu do smiechu" zapowiadal sie od pierwszej minuty ciekawie ale ogolnie kiszka. "Dyktator" mega dobry "A wiec wojna" tez do ogladniecia
Rekomendowane odpowiedzi