Ksiadz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Looper - kwestia gustu, zresztą jak ze wszystkim. Jak dla mnie dobry, może dla niektórych nizrozumiały ;-P Ted - dobra komedyja. Mroczny Rycerz - już któryś raz słyszę, czytam że niby za długi. A jakby był krótszy, niedopowiedziany to były by krzyki i marudzenie w drugą stronę. Jak dla mnie film też dobry, bardzo dobry. Nawet byłem w kinie, a to już coś, hahahaha.
krzysiek23 Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 TED-a obejrzalem normalnie kupa z gownem,jakby nie teksty z przeklenstwami to wogole niebylo by sie z czego smiac.....
Ksiadz Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 TED-a obejrzalem normalnie kupa z gownem,jakby nie teksty z przeklenstwami to wogole niebylo by sie z czego smiac..... No bo chyba o to chodzi? Teksty miśka są polewkowe ;-)
PABLO Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 I o to chodzi w tym filmie nie wiem co innym się nie podoba jak jest niezły polew w tym filmie. Dziś się pojawił Mroczny Rycerz powstaje w HD
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 I o to chodzi w tym filmie nie wiem co innym się nie podoba jak jest niezły polew w tym filmie.Dziś się pojawił Mroczny Rycerz powstaje w HD http://www.batcave.com.pl/wordpress/wp-content/uploads/2012/11/Mroczny-rycerz-powstaje-Edycja-specjalna-2-Blu-ray_Ok%C4%B9%E2%80%9Aadka-tr%C4%82%C5%82jwymiarowa_3D_oryginal.jpg Nie bo wczoraj
H4mm3R Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Nie bo wczoraj Mówię o exsite.pl No tak, ta Twoja strona
insane_Infinity Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 nie moja ... ja temu nolifeowi podałem haha
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zdecydowanie najlepsza cześć z ostatnich Batmanow z Bale'em. Prawie 3h filmu zleciało momentalnie.
binio-stg Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 TED wg mnie całkiem niezły. Batman rewelacja.
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Ten co grał Bane w Batmanie, ponoć dobry jest film.
jarko Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 TED-a obejrzalem normalnie kupa z gownem,jakby nie teksty z przeklenstwami to wogole niebylo by sie z czego smiac..... No bo chyba o to chodzi? Teksty miśka są polewkowe ;-) Teksty może i dobre, pomysł na film również. Najsłabsza niestety fabuła, taka dla młodzieży z gimnazjum...
Ksiadz Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 TED-a obejrzalem normalnie kupa z gownem,jakby nie teksty z przeklenstwami to wogole niebylo by sie z czego smiac..... No bo chyba o to chodzi? Teksty miśka są polewkowe ;-) Teksty może i dobre, pomysł na film również. Najsłabsza niestety fabuła, taka dla młodzieży z gimnazjum... A która komedia z ostatnich czasów wypadła jakoś lepiej? American Pie? Czy może Dyktator? Sztos 2? (dno moim zdaniem, jak i Faceci w czerni, których wyłączyłem po 5 minutach ) Jeśli dobra komedia to proponuję: Carnage - W miarę dobra 21 Jump Street - 21 Jump Street - Official Trailer 2012 (HD) - YouTube I romantyczna, ale moim zdaniem daje radę, poza tym gra aktorska Ewana McGregora daje radę Salmon fishing in the Yemen -
Tzieland Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Szczere polecam tą komedię. Jest tak dobra, że kupiłem nawet Blu-raya
gelo_leczna Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Polecam Teoria Chaosu .... Miazga
Tomeks Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 21 Jump Street,szmira jakich mało fajny:thumbup1:
Remik-A4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 to moze troche klasyki na poziomie Heat - Official
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Byłem wczoraj na tym ostatnim Zmierzchu bo musiałem i jedynie fajnie się napierdzielali pod koniec z kundlami i głowy pourywane latały
bulk_1986 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zapytam tutaj bo gdzie indziej... do kiedy będą wyświetlać ten zmierzch w kinach?
Tzieland Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Byłem wczoraj na tym ostatnim Zmierzchu bo musiałem i jedynie fajnie się napierdzielali pod koniec z kundlami i głowy pourywane latały ja też będę musiał na to iść (gorsza strona bycia w związku ) i nie wiem jak to zniosę był ktoś na "Atlas chmur"? chyba jeden z lepszych tytułów w tym roku
Rekomendowane odpowiedzi