jozek726 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Kto oglądał? ja oglądałem, bardzo fajny film, bardzo życiowy , wciągający, nie jest nudny, potrafi wzruszyć. Na prawdę polecam.
Piechol Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja też oglądałem i niby ok, ale w sumie wiedziałem jak się skończy po 1/3 filmu gdzieś...
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 No oglądnąłem wczoraj jednak, dobre kino, można się wzruszyć w niektórych momentach, film dobrze pokazuje przez jakie piekło ludzie tam przechodzili.. ---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:54 ---------- Szybki przegląd kinematografii: #19 Niemożliwe ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- od 1:46s 5:10s
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 ja też oglądałem i niby ok, ale w sumie wiedziałem jak się skończy po 1/3 filmu gdzieś... ja jakoś tego nie wiedziałem
Dev Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 byłem wczoraj na Sępie, odczucia mam mieszane, troche przewidywalny film ale nie od razu Rzym wybudowano, mam nadzieje że podobne filmy będą lepsze
Tzieland Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Anna Karenina (2012) Tak zrytej bani dawno nie miałem Jakby ktoś nie wiedział to juz jest 1080p
Dev Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 wczoraj byłem na Szklanej Pułapce 5 in Moscow John MacClane nie zawiódł, chociaz moja Lola stwierdziła że było za mało rzeźni i napierdalanki
Tzieland Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 In Time (z Justinem Timberlakiem) 5/10
Skyliner89 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja polecam: Rozpalić Ogień: Chłopiec z latawcem: i Brother:
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 widziałem wczoraj dwa niezłe tematy Operacja Argo - wyciągnięcie pracowników ambasady z Iranu w latach 70tych Wróg numer jeden (Zero Dark Thirty) - polowanie na Osamę obydwa uważam że świetne, trzymające w napięciu i oddające klimat panujący przy podejmowaniu decyzji przez takie mocarstwo. ze swojej strony, szczerze polecam
laki83 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 ja pare dni temu byłem na niemożliwe i stwierdzam...lipa.myslałem że filmowcy wezmą cos z filmików z youtuba.bo na nich naprawde widac rozmiary tego wszystkiego.a w filmie nic specjalnego.jeden efekt wdzierania sie fali do lądu i to jeszcze 1 scene puszczali 2 razy.myslałem że pokażą tragizm tych wszystkich ludzi.a pokazali tylko tragizm 1 rodziny i gdzies tam cos przeleciało o innych ludziach i tyle.typowy wyciskacz łez.
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 ja pare dni temu byłem na niemożliwe i stwierdzam...lipa.myslałem że filmowcy wezmą cos z filmików z youtuba.bo na nich naprawde widac rozmiary tego wszystkiego.a w filmie nic specjalnego.jeden efekt wdzierania sie fali do lądu i to jeszcze 1 scene puszczali 2 razy.myslałem że pokażą tragizm tych wszystkich ludzi.a pokazali tylko tragizm 1 rodziny i gdzies tam cos przeleciało o innych ludziach i tyle.typowy wyciskacz łez. dzięki myślałem że tylko ja jestem rozczarowany jak na moje, spłycili temat aż do bólu - przy ichnich nakładach na efekty specjalne, to osobiście odebrałem ten film jako półśrodek z napisem "naciągnę cię koleś na bilet, bo liczysz na coś wielkiego" nie podobał mi się, szczerze mówiąc
laki83 Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 ja pare dni temu byłem na niemożliwe i stwierdzam...lipa.myslałem że filmowcy wezmą cos z filmików z youtuba.bo na nich naprawde widac rozmiary tego wszystkiego.a w filmie nic specjalnego.jeden efekt wdzierania sie fali do lądu i to jeszcze 1 scene puszczali 2 razy.myslałem że pokażą tragizm tych wszystkich ludzi.a pokazali tylko tragizm 1 rodziny i gdzies tam cos przeleciało o innych ludziach i tyle.typowy wyciskacz łez. dzięki myślałem że tylko ja jestem rozczarowany jak na moje, spłycili temat aż do bólu - przy ichnich nakładach na efekty specjalne, to osobiście odebrałem ten film jako półśrodek z napisem "naciągnę cię koleś na bilet, bo liczysz na coś wielkiego" nie podobał mi się, szczerze mówiąc no własnie.wystarczy też że obejrzysz zwiastun i juz nie trzeba isc na film bo wszystko wiadomo
Tzieland Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Tylko, że w tym filmie chodziło według mnie o trochę inną tragedię. Tzn wiadomo, że kataklizm odegrał tam główną rolę ale bardziej skupili się na straceniu bliskich i odnalezieniu rodziny. I mówcie co chcecie ale emocje w nim były. Ja uważam, że to dobrze, że nie było tak dużo efektów specjalnych .Dzięki temu film jest ambitniejszy i9 inny od wszystkich filmów katastroficznych. Green zone 8/10 Pokazuje wojnę w Iraku od trochę innej strony.
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 dzisiaj obejrzałem absolutnie genialne kino fenomenalny scenariusz i warsztat aktorski jeszcze chwila , a przekonam się do tej, której szczerze nie lubię (nie lubiłem) Tommy Lee Jones od dawna należy do moich ulubieńców mistrzostwo, które pokazał z Meryl Streep w Dwoje do Poprawki poraża jestem zachwycony i oczarowany dla wszystkich z dłuuuuugim stażem małżeńskim czyli - chyba film nie dla każdego no, jeśli rzecz jasna się nie mylę ... ja biję pokłony, bo i scenariusz, i aktorstwo, na poziomie maestrii !!!
Rekomendowane odpowiedzi