Skyliner89 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ostatnio w Polsce robią ciekawe filmy: Sęp, Drogówka, a teraz Układ Zamknięty : UKŁAD ZAMKNIĘTY - ZWIASTUN - YouTube Ten film też się zapowiada ciekawie
Tzieland Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wlasnie widzialem reklamowke Strasznego filmu 5 wysłane GALAXY S3
apaczinio Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie wiem czy było ale genialnym filmem jest "Full Metal Jacket" - Pełny Magazynek Nawet zamieszczę linka trzeba jedynie się zarejestrować za darmo oczywiście Full Metal Jacket (1987) - Kinomaniak.tv jak lubisz tego typu filmy to polecam: Hamburger Hill (1987) - Filmweb ja już kolego te filmy przerobiłem po kilka dobrych razy wszystkie..;p jakoś jestem fanem tego gatunku
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 mi najbardziej podoba sie "Kompania Braci" w/g mnie 10/10
Młody Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Może być fajny Hummingbird Official Trailer #1 (2013) - Jason Statham Movie HD - YouTube
Tzieland Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Może być fajny Hummingbird Official Trailer #1 (2013) - Jason Statham Movie HD - YouTube Ale ogladac Buzek na ekranie wysłane GALAXY S3
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Właśnie wrocilem z MK. "Układ zamknięty" ...... hmmmmmm..... Kazdy musi obejrzeć i sam ocenic.
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może być fajny Hummingbird Official Trailer #1 (2013) - Jason Statham Movie HD - YouTube Ale ogladac Buzek na ekranie wysłane GALAXY S3 I co w tym takiego nienormalnego?
Tzieland Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może być fajny Hummingbird Official Trailer #1 (2013) - Jason Statham Movie HD - YouTube Ale ogladac Buzek na ekranie wysłane GALAXY S3 I co w tym takiego nienormalnego? To, że nie potrafi grać i z wyglądu też mi nie pasuje do aktorstwa. Ot co. A nie chcę, żeby swoją obecnością psula mi przyjemność oglądania filmu Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może być fajny Hummingbird Official Trailer #1 (2013) - Jason Statham Movie HD - YouTube Ale ogladac Buzek na ekranie wysłane GALAXY S3 I co w tym takiego nienormalnego? To, że nie potrafi grać i z wyglądu też mi nie pasuje do aktorstwa. Ot co. A nie chcę, żeby swoją obecnością psula mi przyjemność oglądania filmu Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 To nie oglądaj
Tzieland Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wszystkie filmy ze Stathamem miło wspominam ale przez naszą aktoreczkę tego pewnie nie oglądnę. I dla mnie to wielka strata, bo Jason jak zwykle zrobi rozpiździel
jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Właśnie wrocilem z MK."Układ zamknięty" ...... hmmmmmm..... Kazdy musi obejrzeć i sam ocenic. też dziś go oglądałem, i powiem to samo co Ty. Co prawda d*py nie urywa ale jest ciekawy, życiowy.
danielom Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Polecam "Pokłosie" oraz "Mój rower" , dobre kino jak na Polskie warunki.
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Eee tam takie gadanie, widocznie nadawała się do tego typu filmu, a Statham jest mega aktorem i każdy film z nim jest super więc nawet gdyby w tym filmie grała britney spears to i tak go obejrzę
Tomeks Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Polecam "Pokłosie" oraz "Mój rower" , dobre kino jak na Polskie warunki. potwierdzam
Tzieland Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Eee tam takie gadanie, widocznie nadawała się do tego typu filmu, a Statham jest mega aktorem i każdy film z nim jest super więc nawet gdyby w tym filmie grała britney spears to i tak go obejrzę Nie wywołuj wilka z lasu:decayed:
Kamyk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a Statham jest mega aktorem i każdy film z nim jest super nie wierze w to co czytam ..... :facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi