bongod Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam forumowiczów . Oglądam sporo filmów i zazyczaj podobają mi się te które się nikomu nie podobają . Z tych co na tę chwilę pamietam to : Lucky number slevin , Mr. Brooks, wczoraj Furia . Napewno dodam jeszcze pare tytułów i ciekawych zalowiedzi oczywiście wg mnie ciekawych np. Nie wiem czy ktoś słyszał że Arnold ma wrócić w Connanie . Właśnie skończyłem Herculesa z Dwainem Johnsonem i powiem że miło się oglądało aczkolwiek za mało czerwonego koloru . Przed chwilą Lucy niezły film . Można by top 10 zrobić wszystkich gatunków z możliwością głosowania . Ja napewno tego nie zrobie z prostego powodu nie umiem hahaha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Vanilla sky mega dobry,a końcowa scena na dachu,mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dlatego pisałem ze ten film wyebał mnie z orbity :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 http://youtu.be/paFgQNPGlsg Całkiem spoko, mogę dać 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 nom nie najgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Lucy - mi się podobała pierwsza godzina filmu a potem to już czysta przesada i trochę to takie kiepskie było ... ja nie polecam 3/10 Dziś jako że niedziela to oglądam coś lajtowego czyli : Step up All in i drugi ... Udając Gliniarzy A na sam wieczór ... Sekstaśma ... Po obejrzeniu napisze co i jak... Edytowane 2 Listopada 2014 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Oceniał juz ktos tu Bogów Ulicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jak nie tonja daje 9 / 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mocne 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) ja pewnie zawyzam wiadomo dlaczego i juz jest pierwszy zwiastun f&f 7 http://film.wp.pl/id,146564,title,Zobacz-zwiastun-Furious-7,wiadomosc.html?ticaid=113bb9 Edytowane 2 Listopada 2014 przez bediks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaju77 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Czekam z niecierpliwością[emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Obejzałem adwokata i powiem wam że muszę chyba zrobić to ponownie bo nieskumałem o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Step Up All In Udając Gliniarzy Sekstaśma .... wszyatkie trzy tytuły lajtowe i godne uwagi... mi się podobały 7/10 Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Listopada 2014 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iresponse Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Szukam jakiejś łatwej i przyjemnej komedii do obejrzenia? Ja ze swojej strony polecam Na skraju jutra..całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 "Polowanie na mysz" sobie obejrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Movie 44 czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Housebound - jak ktoś ma ochotę na film bez hollywoodzkich gwiazd to polecam. Dobry, lekki horror? z dawką humoru. 7/10 http://www.imdb.com/title/tt3504048/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk Eliza Graves - 7/10 http://www.imdb.com/title/tt1772264/?mode=desktop&ref_=m_ft_dsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo2 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wybiera się ktoś na Interstellar ? Dzisiaj premiera i na razie oceny ma rewelacyjne http://www.imdb.com/title/tt0816692/ najprawdopodobniej szykuje się prawdziwy hicior . Ja już miejscówki w imaxie mam zarezerwowane, niestety dopiero na niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browaros Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) A oglądaliście to: http://www.filmweb.pl/film/Polowanie-2012-640318film nominowany w kategorii filmów nieanglojęzycznych naprawdę dobra pozycja - oczywiście jeśli ktoś przepada za tym rodzajem filmusorki link nie działał Edytowane 8 Listopada 2014 przez browaros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi